Ki azok az oltástagadók?
Figyelt kérdés
Miért tagadják az oltást? Hisz mindenki tudja, hogy létezik.#Oltástagadók
2021. szept. 23. 15:03
1/12 anonim válasza:
Balaton tagadok is vannak :)))
2/12 anonim válasza:
Raadasul meg a Fold is lapos!
3/12 A kérdező kommentje:
2, minden nézőpont kérdése. Ha a Föld felszínéhez képest egy nagyon kicsi négyzetet nézünk, pl 1 km2-t, az többé-kevésbé inkább lapos. Ha most veszünk 510100000 ilyen lapos négyzetet, az is lapos.
2021. szept. 23. 15:37
4/12 anonim válasza:
Fogorvosok is léteznek, páran mégis fogorvostagadók.
5/12 A kérdező kommentje:
4 he? Erről még nem hallottam.
2021. szept. 23. 15:44
6/12 anonim válasza:
Szerintük ilyen, ez nincs, nincs probléma, a vakcinában chip van, és egyéb konteók mentén élnek.
7/12 A kérdező kommentje:
Tehát tagadják a vakcinát, de ami nem létezik, abban chip van? Vagy ezt nem teljesen értem.
2021. szept. 23. 17:30
8/12 anonim válasza:
A derékszögtagadók haverjai lehetnek :D
9/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy oltástagadó, oltásellenes van. Ha valaki oltástagadásról beszél, az egyszerűen csak tévesen használja a szavakat.
10/12 A kérdező kommentje:
9 én is így gondolom. Ezért is kérdeztem rá.
2021. szept. 23. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!