Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kötelező lesz a kollégiumokban...

Kötelező lesz a kollégiumokban az oltási igazolvány? Vagy az egyetemen?

Figyelt kérdés
Jelenleg albérletben lakom, jó és olcsó helyen, viszont most kaptam az emailt hogy felvettek a koleszba. Ha beköltöznék nyilván még olcsóbban kijönnék és legalább szaktársakkal lennék. De félek, hogy egyszercsak kitiltanak oltási nélkül és akkor elbuktam ezt a mostani jó helyet is. Mennyi erre az esély? Egy hetem van eldönteni.

2021. szept. 13. 20:45
A kérdező szavazást indított:
Kötelező lesz az egyetemen és a kollégiumban is.
Csak a kollégiumban lesz kötelező.
Nem lesz kötelező.
Mindenkit hazaküldenek egy-két hónapon belül.
Dögölj meg oltatlan patkány!!!
21 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Oltasd be magad talán, és akkor nem kell azon gondolkodni mi van ha X és Y? Mocskolódás nélkül írom mindezt. Ha nem, akkor miért nem szeretnéd, ha beoltanának? Komolyan érdekel!
2021. szept. 13. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Rengeteg oka van, amit ha most mind leírnék akkor olyan vita alakulna ki amit már rengetegszer lejátszottunk és nem itt van a helye.
2021. szept. 13. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Előbb-utóbb biztosan (feltéve, ha tűrjük a diktatúrát).
2021. szept. 13. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne tűrjed.
2021. szept. 13. 23:39
 5/8 Cubina ***** válasza:
81%

A lányom a szegedi orvosira jár (első éves), ott kötelező a védettségi kártya a kollégiumban. Az órákat csak védettségi kártyával lehet látogatni, vagy 1 napnál nem régebbi negatív PCR teszttel. Könyvtárba, gólyatáborba nem lehet menni védettségi nélkül. Több egyetemmel kapcsolatban is hallottam ugyanezt.

Mivel nincs a diákoknak 2 naponta több tízezer forintja tesztelgetni, ezért beoltatta magát mindenki.

Az a biztos, ha rákérdezel az egyetemen, mert intézményenként eltérőek lehetnek a szabályok.

2021. szept. 14. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról volt szó, hogy nem kérhetik? Pont most szeptember elején volt belőle valami cirkusz, hogy több egyetemen is csak olyanokat vettek fel, akiknek van védettségi igazolványuk, és leszögezték a biztosurak, hogy ez jogszabályellenes, nem tehetik a kollégiumok kötelezővé, nem jogosultak ellenőrizni. Én valami ilyesmire emlékszem. Vagy nem így volt?
2021. szept. 16. 12:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen azóta én is láttam azt az infót utolsó! Reménykedjünk higy így is marad.
2021. szept. 16. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tesóméknál maszkot kell hordani a tantermekben, de az oltás nem kötelező.
2021. szept. 16. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!