Védettségi igazolás/oltottság nélkül szabad most tömegközlekedési eszközre szállni?
Figyelt kérdés
Mielőtt letámadna valaki: a járvány kezdete óta nem megyek ki a külvilágba, szerencsére meg tudom oldani.
Most az egyszer kellene lehet buszra meg aztán vonatra szállnom.
És úgy tudom maszkot nem kell már viselni tömegközlekedési eszközön, de oltás híján szerintem feltenném.
De a lényeg, hogy felszállhatok-e buszra meg vonatra egyáltalán, ha nincs védettségi igazolványom meg nem vagyok beoltva?
Keresem neten az információt, de eddig nem találtam semmit. Valaki tudja esetleg? Ha igen, belinkelné a hivatalos közleményt/cikket/akármit, ha neten olvasta?
Előre is hálásan köszönöm!
2021. aug. 2. 19:30
2/7 anonim válasza:
Nem kell hozzá semmi, belföldön szabadon utazhatsz. Maszk sem kell már.
3/7 anonim válasza:
Szabad hát, az a védettségi igazolvány a bevezetése után 1 hónappal ki is ment a divatból, érdektelenség miatt.
4/7 anonim válasza:
Jelenleg tömegrendezvényekhez, discohoz és állami egészségügyhöz kell vedettsegi (kivéve sürgősségi ellátás).
5/7 anonim válasza:
Belföldön nem nézik, nincs is rá kapacitás.
7/7 A kérdező kommentje:
Kicsit későn reagálok írásban, de hálásan köszönöm a válaszokat! :D
2021. aug. 19. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!