Szerintetek milyen fegyver lehetett a férfinél?
Figyelt kérdés
Itt elolvashatjátok a történetet. Az én véleményem, hogy gázriasztó nem lehetett, mert az ugye lövedéket nem lő ki, nagy kaliberű fegyver megint csak nem, mert akkor nem hinném, hogy nagyon életben maradt volna ennyi lövés után, légpisztoly megint csak nem, mert annak nincs akkora hangja legjobb tudomásom szerint, hogy arra ki jöjjenek a szomszédok, úgyhogy valószínűleg 0.22es sportpisztolyra tippelek, vagy valami flóbert csodára. Nem tudom én sem azért kérdezem:) Vélemény?
2010. aug. 31. 11:58
1/6 anonim válasza:
Flóbert vagy légpisztoly. A .22-esből sem bírt volna el túl sokat. Inkább lehet légpisztoly, abba sok golyó fér, flóbertbe nem.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy egy régi, vagy nagyon gagyi gázpisztoly, mert azt talán még meg lehet buherálni, hogy valamit kilőjön (valami alacsony lőportöltetű lőszer, csapágygolyó, kavics, stb). Persze nem lesz egy Piszkos Harry .44-es Magnumja, meg balesetveszélyes is lesz, de ügyeskedők mindig vannak.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is valami buherált lehetett, vagy légpisztoly.
5/6 anonim válasza:
sok forgótáras riasztóból ki lehet lőni gumilövedéket. semmi buherálás, gyárilag ilyen, megvehető, tartható, csak használni nem nagyon szabad (de az kit érdekel...)
szerintem valami ilyen lehetett.
ha egy .22-sel közelről arcba lőnek, akkor jó eséllyel ott maradsz
6/6 anonim válasza:
A gumilövedéket nem kell kiszedni az arcából, az lepattan, sebet okozva. Itt tényleg a flóbert-légpisztoly páros a nyerő. De flóbert pisztolyból nem láttam még olyat, ami 10-nél többet tud kilőni, a cikk pedig több mint egy tucat lövedékről beszél. A tettes majdnem biztos, hogy egy CO2 légpisztoly volt, ez volt a nő szerencséje. Ha légpuska lett volna, nem biztos, hogy megússza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!