Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez lehetett a bank embere?

Ez lehetett a bank embere?

Figyelt kérdés

Ma délután jött egy hapsi hozzánk, ingben, fekete nadrágban, szép autóval, hogy aput keresi.

Mondtam, hogy nincs itthon, és elkezdett kérdezgetni, hogy hányan lakunk itt, hogy keres fater, mit dolgozik, aztán meg rá 10 percre megkérdeztem, hogy munkaügyben jött-e (beugratásból, mert gyanús volt :D) és azt mondta, hogy igen, és 5-re beszélte meg apuval, hogy jön... -.-

Fater persze semmiről nem tudott, még a személyleírás alapján sem volt ismerős neki.

Van egy eléggé nagy hitelünk az OTP-nél, kiküldték már a végrehajtási levelet is, és most kaptuk meg a részletfizetést.

Lehet, hogy tőlük jött?

2011. máj. 19. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen vagy betörő jött feltérképezni a helyet és te meg jól eligazítottad. Apukád nem mondta hogy idegeneknek ne mondj meg semmit sem ?

Ha én is megkérdezem, hogy hol laktok milyen értékek vannak otthon és hol tartjátok, meg hogy mikor vagytok távol otthonról, akkor elmondod ha jó ruciban teszem ? :D

2011. máj. 19. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg kell kérdezni, hogy miért keresi, kit keres pontosan, miért kérdezi és mutatna valamilyen igazolványt amivel igazolja magát ? Azon legyen pecsét és szám is.
2011. máj. 19. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

Nincs szemetebb tarsasag, mint a bankok (legyen magyar, zsido vagy hottentotta). Kulonosen, ha tartozol nekik.

2011. máj. 20. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Az a szép a bankokban, hogy ha hitelt veszel fel tőlük, akkor sokkal többet kell visszafizetned, vagyis legyen 6 milliód, miközben csak 2,5 miksára van szükséged (és ez még emelkedhet is, még akkor is, ha defláció van és nem infláció - tök logikus, nem? Ja és ezt, nem egy Jobbikostól hallottam, hanem egy banki alkalmazottól, bent a bankban, miközben felvettem a hitelt. Azt meg egy külön történet, hogy milyen utat kelletett bejárnom hozzá, mert egy lakást vettem, egy amcsi cégtől - bár a neve nem ezt sugallta, de üsse kő, csak el kelletett zálogosítani a lakást, ami számára kicsit logikátlan lépés, de meg tették. Mindezek tetejében, kaptam +1 biztosítást, amit nem a számlaszámomhoz lett kötve, így jött is a felszólítás, hogy nem fizetem be, ráadásul azt nem is igényeltem - csak ennyi, de gondolom más is járt így xD).

Hogy visszatérjek a témához: lehetett a bank embere is, csak jó kérdés, honnan tudta meg az adatokat. Az, hogy nem lett várva, ezen nem kell csodálkozni, bár lehet, hogy a szélhámosok is dolgoznak.

2011. máj. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!