Csak nekem gyanús ez?
Mióta a szerencsejáték pár éve számítógépes rendszert vezetett be sokkal kevesebben nyernek a lottón nagy összeget sokkal ritkábban van telitalálat és azt egy csomó ideig húzzák hogy nincs telitalálat.
Csak nekem gyanús ez, csak szerintem nem véletlen?
Igazából ha lezárják a fogadási időt megnézik a számokat és be tudják simán számítógépen állítani milyen számok legyenek kihuzva hogy ne legyen teli találat.
Gyanús, nagyon gyanús!
Rég láttam már, de össze vissza keverik, nem?
Ha csalni akarnak úgyis csalnak.
Manipulált. Le is buktak többször bulágriában, itthon is. https://www.youtube.com/watch?v=ZIMAa3KQc9g A számítógép algoritmusa tudja, hogy milyen konbinációval nyernének, így nem azt húzzák ki. Dgasztják addig amíg jó magas nem lesz az elvihető nyeremény, majd a végén ők maguk teszik zsebre. Most gondolod egy átlagembernek kifizetnek több milliárdot? 😂
hatalmas csalás az egész
Megoldható lenne a csalás, csak értelme nem sok lenne. Nézd meg a bevételüket és a kiadásukat. A bevételük 100x a kiadásuknak.
Te sem szarakodnál csalással, ha vannak palimadarak, akik adnak neked 200 forintot és sok-sok palimadár pénze összeadódik, és annak éppenhogy az 1(egy) százaléka lesz nyereményben kifizetve a többi a te zsebedet hízlalja.
Nincs értelme csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!