Szerintetek nem gyanús hogy a japánok előre tudták hogy jön a vírus?
A japán capcom csinálja a resident evil játéksorozatot.
Arról szól hogy van egy vírus ami elterjed és mutálódik.
Mindig a vakcináért kell harcolni, mert csak azzal lehet megállítani a vírust.
Aki megfertőződik az zombi lesz, vagyis nem lehet könnyen megölni.
Szerintem ez jól bemutatja hogy meddig tud mutálódni egy vírus.
A videóban a trutymó amit a végén megöl, az az elején még emberszerű volt.
De már annyiszor "meghalt" hogy ez lett belőle.
Rengeteg ilyen mutáns fertőzött van a játékban.
1996 óta kiadtak vagy 100 részt, és mindig ez volt az alaptörténete.
Most viszont jön a 8, ami 25 év után most először nem vírusos mutánsos lesz:
Hanem vámpíros.
Bár a játékok alapján a trailer nem sokat mutat abból hogy mennyire véres brutális a játék...
Szerintem ez gyanús hogy a japánok előre tudták hogy vírusjárvány lesz, ezért most hanyagolták ezt a témát.
Csakhogy a fejlesztést nem most kezdték el, hanem több éve.
Te úgyse érted miről van szó. Én minden újabb részt végigvittem többször is.
És nekem ez gyanús hogy most nem a vakcina kotyvasztás lesz a fő feladat.
Írok neked még ijesztőbbet.
Dean Koontz: A Sötétség szemei könyvében, amely 1981-ben került kiadásra, amelyben egy Vuhanban található virológiai intézetből jut ki egy vírus (81-es kiadásban még orosz kutatólabor volt a vírus forrása, a 90-es kiadásban lett Vuhan). A könyben a járvány időpontja nem 2020 és abban a vírus 4 órán belül mindenkinél halálos.
Vagy van egy másik könyv, Sylvia Browne-tól 2008-ban megjelent, Az idők végezete: jóslatok és jövendölések a világvégéről című, amelyben 2020-ban egy súlyos tödőgyulladással járó járvány tör ki világszerte.
Ezek egybeesésnek tűnnek, a szerzők ráhibáztak.
Lehet, hogy a Resident Evil szerzői már unták a vírus témát és megpróbálkoznak valami mással (a trailer alapján ütős lesz grafikailag és játékmenetben is). Már a 7-ben is inkább egyfajta gonosz, szellemi lény volt az ellenfél, ami víruson keresztül manipulálta az embereket.
Azért járványok meg vírusok voltak már mások is. Vagyis nem nehéz kitalálni egy vírusos könyvet.
"a trailer alapján ütős lesz grafikailag és játékmenetben is"
Igen, májusban jelenik meg, már várom.
De pont most lett vége a vakcina mániának?
A 7 is arról szólt, és a 8-ban ugyanaz a főszereplő.
Pedig a sorozatban nincs fix főszereplő.
Ha az előzőtől független lenne akkor azt mondanám hogy most ez egy másmilyen resi.
Csakhogy ez inkább folytatás, ugyanabban a "világban." De vírusról szó sincs.
Vagy ez a szegény csávó véletlenül mindig ilyen dolgokba keveredik?
Gyanús...
Szóval minden vírusos film meg játék megjósolta ezt az egészet. Ez jó :D
De voltak ezelőtt is járványok. És lesznek is. Az embereknek meg sokszor nagyon élénk a fantáziájuk. Ahányszor megjósolták pl a világvégét vagy a "Magasságos" eljövetelét... könyveket lehetne ezekről írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!