Nem találjátok furcsának, hogy amikor a homoszexualitásról van szó a potilikában, akkor a jobboldali rányultságúak rengetegszer felhozzák, hogy egy csomó meleg barátjuk van?
Figyelt kérdés
Ja és (A) ezek a meleg barátok, meg ismerősök, természetesen mindig az általuk felvázolt eszmefuttatás szerint gondolkodnak és sosem baloldali perspektívát az adott helyzetben.
Vagy (B) ha mégis a baloldali ideológiát támogatja ez a bizonyos meleg ismerős, akkor az mindig valami szélsőséges és felháborító emberke, akinek a viselkedésére hivatkozv, rögtön lehet általánosítani és ráhúzni az egész meleg közösségre, hogy a melegek már csak ilyenek.
Példa (A)-ra (2. bekezdés): [link]
Példa (B)-re (00:28-tól): https://www.youtube.com/watch?v=NrDtCbx2MWQ
2021. aug. 31. 17:48
1/10 anonim válasza:
Hasonló, amikor azt mondják, hogy "Nekem sok zsidó barátom van, de ...", "Én ismerek rendes cigányokat is, de ..." stb
2/10 anonim válasza:
Én ismerek normális kérdezőket,de...
3/10 anonim válasza:
De.
Amikor azt mondom, hogy a Fidesz csinálja a legnagyobb propagandát a melegeknek, akkor mindig lepontoznak.
🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈Fidesz🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈😂😂😂
4/10 anonim válasza:
"Én ismerek hetero fideszeseket is, de ..."
5/10 anonim válasza:
“Én ismerem az anyukákat, de a tiéd…”
6/10 anonim válasza:
Ez a klasszikus oszd meg és uralkodj, amit megszokhattunk az elmúlt 11 évben. Jó tanár - rossz tanár, jó színész - rossz színész, jó oligarcha - rossz oligarcha, jó offshore - rossz offshore, jó migráns - rossz migráns, jó zsaru - rossz zsaru. És ez alapján most a jó b.zi - rossz b.zi. A jó b.zi szerepe: Tessék, nézzétek meg milyen kicseszett elfogadóak vagyunk, nekünk semmi bajunk a homoszexualitással (amíg a 4 fal közt). A rossz b.zié meg: Nézzétek meg az aberráltakat, hogy vonulgatnak, meg óvodákban tolják a propagandát nőnek öltözve, meg mindegyik pedo. Politikai haszon: Megosztod az embereket, és amíg ők minden erejükkel és energiájukkal azzal vannak elfoglalva, hogy egymást nyírják, addig én röhögve azt csinálok, amit akarok, mert a kutya sem figyel rám. Hopp, 500 milliárd erre, hopp 200 milliárd arra, 60 milliárd meg amarra. 11-12 éve jól bevált módszer. Kiválóan működik.
7/10 anonim válasza:
És mi van, ha tényleg nem csak a balos ideológia szerint működő melegek léteznek? Ez nem is lehetőség? Mi van, ha van aki szereti magát nem beosztani tagozatokba, hanem önállóan gondolkodni és józan ész mentén igazat adni egyes dolgokban hol ennek- hol annak az "oldalnak" Mondom ezt melegként...
8/10 anonim válasza:
Én szeretném folytatni a 7-es gondolatmenetét azzal, hogy mi van, ha vannak olyan melegek, akiknek nem abból áll az életük, hogy melegek? Mi van, ha egyesek magasról tesznek erre az egészre, és ezt a társadalmi “hátrányukat”, ami ugye fiatalon sok feszültséggel járhat, azzal kompenzálták, hogy tanultak valami értelmesek és most világhíres tudósok? Sok “aktivista” szereti hangoztatni, hogy Kölcsey vagy DaVinci is meleg volt. Szerinted kérdező ők hány napot töltöttek azzal, hogy a melegek jogaiért harcoljanak egy mainál százszor “kirekesztőbb” világban? Ha ezt tették volna, úgy beszéltek volna róluk a városkájában, hogy ő Leonardo, a bolond, vagy ő Kölcsey, a meleg. Így viszont beleírták magukat a történelembe. Ugyanez igaz a többi kisebbségre is. Ha Usain Bolt a futás helyett elmegy aktivistának a “fekete egyenlőségért”, nem lenne milliók példaképe és inspirációja. És pont emiatt ők többet tesznek a kisebbségek elfogadásáért, mint mondjuk Niedermüller (már ha Kölcsey tényleg meleg volt, kinézete miatt nem csodálom, hogy nőtlen maradt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!