IV. KecskeShajt kérdése:
Kiket jellemeznél azzal, hogy birka és miért?
Figyelt kérdés
Politikai vitákban sokszor látom viszont, mint pár fentebbi kérdésben is és facebookon, hogy birkázzák egymást, főleg úgy, hogy "te fideszes, vakcinázott birka" és társai. Nyilván általánosságban a nyájszellemet értik rajta, de azért nem mindig használják pontosan ugyanabban az értelemben.2021. aug. 30. 23:53
1/12 anonim válasza:
A fideszeseket, mert vakon mennek a pásztoruk, orbán után, aki az orruknál fogva vezeti őket. Akármit mond, arra bólogatnak gondolkodás nélkül.
2/12 anonim válasza:
A balosokat akiket Gyurcsány zavar a vágóhídra.
3/12 anonim válasza:
Azokat a személyeket akik valamely egyén elveire szolgáltatják magukat és abban az esetben sem hajlandóak "elhagyni gazdájukat" ha az már egyértelműen saját és mások kárára válik.
Példa erre Orbán vagy Gyurcsány imádói, de az élet egyéb terén is találkozhatunk ún. birkákkal.
5/12 anonim válasza:
Nekem is kint van facebookon a profilképemen, hogy nem vagyok birka, mert birka nem vagyok, és ez tény, egy birka tudna magának csinálni facebook profilt? NEM!.
6/12 anonim válasza:
Amikor megkerdezik a bogracsozaskor, hogy mibol keszul a porkolt ... birka :)
8/12 anonim válasza:
Az elvakult orbánistákat és gyurcsányistákat.
9/12 anonim válasza:
Azokat, akik vakon megbíznak egyetlen információ forrásban és mindent elhisznek, ahelyett, hogy több helyen is utána néznének és kritikusak lennének.
10/12 anonim válasza:
Bárkit, aki képtelen kritikusan gondolkodni, és csak agresszíven dogmákban hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!