Miért van ennyi birka?
Ideokád mindenki minden konteós baromságot oltásról, frusztrált birkák pontozzák lefelé az értelmes tényszerű válaszokat, meg még a konteós birka àll neki habzó szájjal annak, aki tényeket ír.
Politikában is napi 15 Jakab Péter kérdés, ahol ugyanaz a 2-3 barom okádja magából a gyűlöletet, minden nap néhány Fidesz szopó kérdés, meg néhány troll majom. Miért?
Egyszer volt egy nagy csoda,
neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
az kapott dicséretet.
Ki oda se ballagott,
még jutalmat is kapott,
így hát egy se ment oda,
meg is szűnt az iskola.
Nem tudom, például most is az első két választ leszámítva csak birkák okádtak ide.
"Birka max te vagy még a hirrettegő barátaid, akik szó nélkül nyelvnek be minden baromságot a Tv-ből meg innen-onnan"
Pont, hogy nem onnan tájékozódok, erről szól épp a kérdésem egyik része te értelmezni sem tudó birka. Szerintem te angol nyelvű szakirodalmat el sem tudsz olvasni velem ellentétben, mert még eszperantóul sem tudsz, csak fotelhuszár birka módjára nekiállni az szövegértési hiányosságaid miatt.
"Pedig úgy fest, hogy te sem lehetsz valami értelmiségi...."
Te viszont nagyon az vagy, ha egy szerda esti kósza elmélkedő kérdésemből ezt le tudod szűrni. Várlak szeretettel téged is azon az egyetemi karon, ahol én is tanulok, és ahol 430 pont alatt nem jutott be senki.
#6 nem tudom te mit nézel, én napok óta csak napi szinten 15 "Jakab Péter cs.cska," "Gyurcsány szemkilövető" meg "Orbán Viktor milyen jó ember" jellegű kérdéseket látok. Ha feltesz valaki egy ellenzéki kérdést, hogy mire számít vki a választáson, egyből megjelenik az összes fideszes troll, és okádja magából a provokatív kommenteket.
A válaszok többsége alátámasztotta a kérdésemet. Sok a birka.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
Hoztam példának egy tökéletes látleletet, hogy milyen lelki sérültek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!