Meddig tart még ez a nyomorult "veszélyhelyzet"?
Én azt nem értem mi a szarért ír választ, aki nem tud a kérédsre felelni! Első kettő, ha már így belekérdeztetek a kérdésembe, ott a 3-as válasza nektek.
Gondolom azt el lehet felejteni, hogy szeptember 15-tel valóban vége a veszélyhelyzetnek.... Mikor derülhet ki, hogy ez a szemét banda meg fogja-e szavaztatni újabb hónapokra?
7-es válaszoló, én szeptember közepéről tudtam. December közepe? Hát ez rémes!
8-as, nem tudhatom kinek mije van. Gondoltam hátha van itt valami kormányközeli seggnyaló, aki van olyan hülye, hogy kikotyogna valamit.
"7-es válaszoló, én szeptember közepéről tudtam. December közepe? Hát ez rémes!"
Közben kicsit utánanéztem, mert lehet, hogy mégsem ilyen egyszerű, ahogy elsőnek gondoltam. A kormány a járványügyi készültséget hosszabbította meg dec. 18-ig. Az ezzel összefüggésben levő jogszabályok élnek addig, de nem tudom, hogy a kerti hulladék égetés ebbe a kategóriába tartozik-e.
Kormányközeli seggnyaló nem vagyok. Kormánytisztviselő vagyok. Mivel olyan jogszabályok alapján dolgozunk, amik a vészhelyzet miatt módosultak, ezért tudtam a dec. közepét. De a hulladékégetés lehet, hogy más történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!