Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az LMBTQ ideológiának miért...

Az LMBTQ ideológiának miért kell, hogy része legyen a különböző szélsőséges szexuális irányzatok és eszmék egész tárháza?

Figyelt kérdés

Pórázon vezetett emberek, nyilvános meztelenkedés, festett nőnek öltözött férfiak az iskolákban, transz gyerekek, nemváltoztatás 4 évesen, állandó provokáció Pride-on és a nemzeti ünnepen.

Miért tűrik ezeket meg? Mármint az LMBTQ emberek.

Mondhatnám, hogy csak felerősödtek ezek az utóbbi időben a különböző multik által pénzelt milliárdokból és ezek valóban csak szélsőségek. De én emlékszem, hogy 15 évvel ezelőtt is jelen volt már a rózsaszín biblia meg a kamionon félmeztelenül smároló férfiak a pride-on.

Ha tényleg csak az elfogadás a cél akkor ezekkel miért azonosulnak? Amikor elmondják, hogy ez csak szélsőség mindig előkerül újabb 10 videó kép vagy esemény ami valam beteg dolgot mutat be és épp az ellenkezőjét bizonyítja. Itt a gyakorin elég sokat foglalkoznak ezzel én most nem linkelném.

De miért kell ez és mikor lett a mozgalom része? Miért nem akarnak ezektől az elemektől megszabadulni, amikor nagyon jól tudják az állítólagos normális melegek, hogy amiket felsoroltam abnormális dolgok, másrészt csak maguknak ártanak vele, és éppen nehezítik az elfogadást?

2021. aug. 23. 23:47
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
40: legutóbb épp hozzád vágtam, vélhetően ezért emlékszel ennyire.
2021. aug. 25. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!