Hospice-ba azok kerülnek, akik folyamatos orvosi ellátásra szorulnak életük végéig, és az állapotukon már nem lehet javítani. Ez lehet pár hét, de akár egy év (ritka esetekben akár évek) is.
Ha neked valamelyik hozzátartozód egy hospice-ba kerülne, és választhatnál, hogy pár héten belül, súlyos fájdalmak közepette haljon meg a koronavírusban, vagy mondjuk pár hónap múlva, békében, a családtagjaiddal körülvéve, te melyiket választanád? Bocsáss meg a csúnya megfogalmazásért, de ennyi erővel minek vannak egyáltalán hospice-ok? Hát ha már az ember úgyis halálán van, akkor haljon meg, nesze.
5 nem azért kérdeztem, hogy “minek mert felesleges”.
Hanem úgy gondoltam, hogy ott eleve legyengült immunrendszerű emberek vannak, vajon elviseli-e a szervezetük az oltást. Úgy hallottam, sokaknak pl. daganatos betegségnél nem ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!