Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 2022-ben győz az ellenzék, de...

2022-ben győz az ellenzék, de mit kezd majd egy majdnem akkora ellenzékkel mint most a fidesz, akik ahol lehet majd akadályozzák mindenben, akár az utcákon is amint 2006-an megtette?

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
nem győz
2021. aug. 15. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Honann tudod,hogy győznek?

Megmondták neked ezt a helyi pártirodába?

Oké.

2021. aug. 15. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Azt gondolom, hogy pont a fent leírtak miatt 1 hónap, max. 1 év, és ismét Viktor urunk fog ülni a székben. Ha nekünk ez kell...
2021. aug. 15. 09:28
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Orbán Viktor győzni fog!
2021. aug. 15. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
semmi eselye az ossze(fos)fogasnak gyozni a fidesz ellen
2021. aug. 15. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Hát azt se lehet kizárni hogy a FideSS megint kivezényli a börtönviselt maffiamultú stadionbiztonságiőr verőember csőcselékét hogy rendet bontsanak.
2021. aug. 15. 10:46
 7/8 kretens ***** válasza:
6...Ez nem is annyira valószerűtlen.Sokat gondolkodtam azon hogy az öszödi beszéd kiszivárgása után vajon kinek hozott politikai hasznot a 2006 október 23-i események?Azt valahogy nem tudom elképzelni hogy az akkori kormány direkt még jól tökön rúgja saját magát a beszéd rájuk nézve katasztrofális hatása után.Lehet hogy tévedek de nekem egyre jobban az a meggyőződésem hogy a rendőrattakot beépitett provokátorok idézték elő.Hát nem nehéz kitalálni szerintem hogy mely politikai oldal provokátorai lehettek.Lehet hogy ez csak az én fantáziám de ez is egy reális verzió.
2021. aug. 21. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem győz. Ennyi.
2021. aug. 25. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!