2022-ben győz az ellenzék, de mit kezd majd egy majdnem akkora ellenzékkel mint most a fidesz, akik ahol lehet majd akadályozzák mindenben, akár az utcákon is amint 2006-an megtette?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 09:15
2/8 anonim válasza:
Honann tudod,hogy győznek?
Megmondták neked ezt a helyi pártirodába?
Oké.
3/8 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy pont a fent leírtak miatt 1 hónap, max. 1 év, és ismét Viktor urunk fog ülni a székben. Ha nekünk ez kell...
5/8 anonim válasza:
semmi eselye az ossze(fos)fogasnak gyozni a fidesz ellen
6/8 anonim válasza:
Hát azt se lehet kizárni hogy a FideSS megint kivezényli a börtönviselt maffiamultú stadionbiztonságiőr verőember csőcselékét hogy rendet bontsanak.
7/8 kretens válasza:
6...Ez nem is annyira valószerűtlen.Sokat gondolkodtam azon hogy az öszödi beszéd kiszivárgása után vajon kinek hozott politikai hasznot a 2006 október 23-i események?Azt valahogy nem tudom elképzelni hogy az akkori kormány direkt még jól tökön rúgja saját magát a beszéd rájuk nézve katasztrofális hatása után.Lehet hogy tévedek de nekem egyre jobban az a meggyőződésem hogy a rendőrattakot beépitett provokátorok idézték elő.Hát nem nehéz kitalálni szerintem hogy mely politikai oldal provokátorai lehettek.Lehet hogy ez csak az én fantáziám de ez is egy reális verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!