A Romániában található Herkulesfürdő (Baile Herculane) miért van annyira elhanyagolva?
Figyelt kérdés
Láttam róla egészen friss videókat, ahol látszik, hogy azért sok műemlék eléggé el van hanyagolva és elég sok évvel ezelőtt én is voltam ott, akkor is látszott már, hogy jobban rendben kellene tartani, de szerintem most még rosszabb a helyzet.
Ennek mi az oka?
Még a turizmus szempontjából is jó lenne, nagyon szép környezetben van, hegyek között, folyó partján, gyógyvize van, szóval nem értem, minek kell így elhanyagolni.
2021. aug. 9. 18:39
1/2 anonim válasza:
A rablóállamok különféle módokon kezelik a rájuk szakadt magyar örökséget. Ellopják azt, amit tudnak, letagadják, elhanyagolják, lerombolják azt, amit nem. Az Erdélyben lévő Herkulesfürdőhöz sincs semmi köze a balkáni barbár majom románoknak, és ezt ők is tudják, szóval tesznek rá. Valami szaros kis falucska is tort ült azon, hogy lerombolták egy magyar nemes kúriáját. Legszívesebben az összeset lerombolnák.
2/2 anonim válasza:
Tusnádfürdő dettó. Csodás helyen van, viszont egy régi szoci hotelen kívül semmi nem utal a fürdőkultúra jelenlétére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!