Ha én leírok valamit ami neked nem tetszik és meg vagy győződve arról, hogy nem úgy van akkor mi fog változni? Semmi.
Max megy a lepontozás meg a komment háború.
2021. aug. 7. 21:38
2/10 anonim válasza:
Nem bérkommentelni kell. “Szakérteni”. Alapjogokért Központnál 1-2 millió jó magyar adóforintot adnak érte havonta. Gerinc nem elvárás!
2021. aug. 7. 21:43
3/10 anonim válasza:
1 rúd parizer,2 kiflivel és ha top kommentet írok akkor margarin vagy vaj is jár.
2021. aug. 7. 21:44
4/10 anonim válasza:
Először bizonyítanod kell, hogy érdemes vagy bértrollnak. Tíz kérdésed küld el a szerkeztőségbe. Megnézik a szakértők. Ha valóban jók a kérdéseid/troll válaszaid felvesznek
az e-maileket továbbra is az info@dkp.hu címen várjuk
2021. aug. 7. 21:46
5/10 anonim válasza:
Kesma kötelékében keresgélnek, az ottani lecsúszott gerinc terhétől mentes figurák az első vonal.
2021. aug. 7. 21:49
6/10 anonim válasza:
Én most fogom átvenni Mészáros Lőrinctől a Bugattit.
2021. aug. 7. 21:50
7/10 anonim válasza:
Havi kb. netto 100-130ezret kapok. Fogalmam sincs hogy számolják, csak annyi a dolgom, hogy küldjem el az ide kiírt kommentjeimet és kérdéseimet, de megfigyeltem, hogy ebben a skálában mozog. 1 éve csinálom amúgy.
2021. aug. 7. 22:06
8/10 anonim válasza:
7
Én is szeretnék jelentkezni, mi a módja?
2021. aug. 7. 22:07
9/10 anonim válasza:
megafon.hu
2021. aug. 7. 22:42
10/10 anonim válasza:
"Először bizonyítanod kell, hogy érdemes vagy bértrollnak. Tíz kérdésed küld el a szerkeztőségbe. Megnézik a szakértők. Ha valóban jók a kérdéseid/troll válaszaid felvesznek
az e-maileket továbbra is az info@dkp.hu címen várjuk"
Köszi az elérhetőséget. Le fogjuk buktatni ezeket majmokat. Minden le lesz dokumentálva a felvételtől a kifizetésig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!