Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Engedélyeznéd, hogy a melegek...

Engedélyeznéd, hogy a melegek is házasodhassanak és örökbefogadhassanak?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 16:39
A kérdező szavazást indított:
Mindkettőt engedélyezném (kormánypárti)
Az örökbefogadást engedélyezném, a házasságot nem (kormánypárti)
A házasságot engedélyezném, az örökbefogadást nem (kormánypárti))
Egyiket sem engedélyezném (kormánypárti)
Mindkettőt engedélyezném (ellenzéki)
Az örökbefogadást engedélyezném, a házasságot nem (ellenzéki)
A házasságot engedélyezném, az örökbefogadást nem (ellenzéki)
Egyiket sem engedélyezném (ellenzéki)
46 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%

Ellenzem mindkettőt, egyrészt ha felrúgják a konvenciókat, akkor ne is aspiráljanak rá. A házasság egy erkölcsi rendszer által szentesített szövetség, aki nem akar ebben részt venni, az maradjon az egészen kívül, joga van hozzá, azt elismerem, de ez kissé olyan, mintha valaki elutasítaná a fegyveres szolgálatot, de azért tábornok szeretne lenni.

Másrészt meg az örökbefogadás sem szimpatikus nekem eleve, nehéz ellenőrizni az örökbefogadók jellemét, szándékát, véleményem szerint az állami gyermeknevelést kellene magasabb szintre emelni és szigorúan ellenőrizni, akárcsak a nyugati elit bentlakásos iskolákat, ahol előnyben vannak a nevelt gyermekek a társadalom többi résztvevőjével szemben.

A homoszexuálisok meg csináljanak maguknak gyereket, ha tudnak, ez az első, egyszerűen pofátlanság, hogy itt is ugyanaz van, mint a másik kérdésnél, hogy kizárják magukat valamiből, de mégis részt akarnak venni benne.

Micsoda esztelen, agyament dologra ácsingóznak, fizikai képtelenség, hiszen soha nem lehet szülő, aki nem tud szülni, vagy nemzeni.

2021. aug. 7. 17:01
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Házasságot nem de bejegyzett élettársi kapcsolatot és az örökbefogadást igen. Kormánypárti vagyok.
2021. aug. 7. 17:08
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Az árvaházban is jobb helye van egy gyereknek, mint egy aberrált "családban".
2021. aug. 7. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Semmi szín alatt nem engedélyeznék semmi ilyesmit.
2021. aug. 7. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

"Házasságot nem de bejegyzett élettársi kapcsolatot és az örökbefogadást igen. Kormánypárti vagyok."

A kormánypárt a prájdot is engedélyezi, de Magyarországon a tiétek az egyetlen melegpárt. A fidesz bukása után minden ilyen elmebetegség be lesz tiltva.

2021. aug. 7. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha engedjük a házasságot, jogtechnikai okból szinte automatikusan engedélyezve lesz az örökbefogadás is. Ezért itt nincs helye engedménynek.
2021. aug. 7. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
A házasság megcsúfolása lenne, ha kitágítanánk a fogalmát, hogy kik házasodhatnak, ez férfi és nő között van. Az örökbefogadás jó, ha viszonylag normálisabb párról van szó, ill. lehet, hogy még a teljesen aberrált, a gyereket verő pár is jobb az intézetnél.
2021. aug. 7. 17:45
 8/12 mindentudó99 ***** válasza:
30%
Egyiket se. Nem vagyok szakértő de nem tudom jó e ha egy gyerek úgy nő fel hogy két apja vagy anyja van. Az ovis társainak meg mindnek egy egy.
2021. aug. 7. 18:07
 9/12 steven95 ***** válasza:
70%

Meleg vagyok. Úgy nőttem fel, hogy van egy világ ami utál, fogalmam sem volt miért. Nektek úgy tűnik választottam. Nekem úgy tünik indok nélkül utáltok/gyűlöltök. S van egy durva felfogásotok, hogy szerintetek kell bárkinek is az engedélye, hogy tőletek idegen személy összeköthesse az életét házassággal.

Meleg vagyok. Nem értem miért rendelkezem kevesebb apai ösztönnel mások szerint. Nem értem, mi az az abszurd tévképzet, hogy nem látna női szerepet. Sem az óvodában, iskolában, tv-ben, utcán, barátok szüleinél...

Az egész arról szól elismertek-e egyenragúnak? Elismeritek-e egyenrangúnak az elköteleződésem/szerelmem a párom iránt? Nem. De én akkor is úgy fogok élni és meghalni egyszer hogy mindig is mertem egyenrangúnak tekinteni magamat. Ezt nem tudjátok elvenni tőlünk. S amíg van kitartásom addig teszek is érte hogy egyszer így legyen.

2021. aug. 7. 18:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az örökbefogadást mindenképp. Még mindig egy meleg szülőkkel felnőnie a gyereknek, akik szeretik, mint árvaházban szülők nélkül.
2021. aug. 7. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!