Engedélyeznéd, hogy a melegek is házasodhassanak és örökbefogadhassanak?
Ellenzem mindkettőt, egyrészt ha felrúgják a konvenciókat, akkor ne is aspiráljanak rá. A házasság egy erkölcsi rendszer által szentesített szövetség, aki nem akar ebben részt venni, az maradjon az egészen kívül, joga van hozzá, azt elismerem, de ez kissé olyan, mintha valaki elutasítaná a fegyveres szolgálatot, de azért tábornok szeretne lenni.
Másrészt meg az örökbefogadás sem szimpatikus nekem eleve, nehéz ellenőrizni az örökbefogadók jellemét, szándékát, véleményem szerint az állami gyermeknevelést kellene magasabb szintre emelni és szigorúan ellenőrizni, akárcsak a nyugati elit bentlakásos iskolákat, ahol előnyben vannak a nevelt gyermekek a társadalom többi résztvevőjével szemben.
A homoszexuálisok meg csináljanak maguknak gyereket, ha tudnak, ez az első, egyszerűen pofátlanság, hogy itt is ugyanaz van, mint a másik kérdésnél, hogy kizárják magukat valamiből, de mégis részt akarnak venni benne.
Micsoda esztelen, agyament dologra ácsingóznak, fizikai képtelenség, hiszen soha nem lehet szülő, aki nem tud szülni, vagy nemzeni.
"Házasságot nem de bejegyzett élettársi kapcsolatot és az örökbefogadást igen. Kormánypárti vagyok."
A kormánypárt a prájdot is engedélyezi, de Magyarországon a tiétek az egyetlen melegpárt. A fidesz bukása után minden ilyen elmebetegség be lesz tiltva.
Meleg vagyok. Úgy nőttem fel, hogy van egy világ ami utál, fogalmam sem volt miért. Nektek úgy tűnik választottam. Nekem úgy tünik indok nélkül utáltok/gyűlöltök. S van egy durva felfogásotok, hogy szerintetek kell bárkinek is az engedélye, hogy tőletek idegen személy összeköthesse az életét házassággal.
Meleg vagyok. Nem értem miért rendelkezem kevesebb apai ösztönnel mások szerint. Nem értem, mi az az abszurd tévképzet, hogy nem látna női szerepet. Sem az óvodában, iskolában, tv-ben, utcán, barátok szüleinél...
Az egész arról szól elismertek-e egyenragúnak? Elismeritek-e egyenrangúnak az elköteleződésem/szerelmem a párom iránt? Nem. De én akkor is úgy fogok élni és meghalni egyszer hogy mindig is mertem egyenrangúnak tekinteni magamat. Ezt nem tudjátok elvenni tőlünk. S amíg van kitartásom addig teszek is érte hogy egyszer így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!