A koronavírus soron következő hullámainak kezdő dátumát miért nem jegyzik be a naptárba piros betűs nappá?
Figyelt kérdés
Annyira tudják, hogy mikor fog kezdődni.. Nem értem...
Miért nem úgy gyártják a naptárakat, hogy beleírják a pontos naphoz, hogy "4.hullám"?
Simán akár ünnepnap is lehetne.
2021. aug. 7. 15:19
1/10 A kérdező kommentje:
Természetesen a következő évi naptárban már "5.hullám" szerepelne..
2021. aug. 7. 15:20
2/10 anonim válasza:
Bennfenntes információ alapján még nem tudja a Fidesz megrendezze-e a 4. hullámot! Készülnek rá de még képlékeny, hogy valóságban izzítják-e. A választás miatt hezitálnak állítólag, nagy dilemmájuk, hogy a járványosdival nem lőnek-e mellé egy vesztes választást eredményezve ugyanakkor a lehető legtöbb oltásba bele szertnék zsarolni az embereket, az egészségügyet sem akarják visszaállítani és a vészhelyzet fenntartása is páratlan előnyökkel jár a számukra.
3/10 Lazy Lover válasza:
ez jó kérdés :D ezek egy jósok vazeee :D
4/10 anonim válasza:
2021. szeptember 1 A negyedik hullám kezdete! Már csak egy kicsit maradjanak otthon!
5/10 anonim válasza:
Munkaszüneti nap 2021 szeptember 3- 2022 június 15-ig
6/10 anonim válasza:
Fel van tüntetve az ütemtervben, ott meg tudod nézni.
7/10 anonim válasza:
Mert az agyatlan konteósok lázálmaival szemben senki nem látja pontosan előre, hogy fog lezajlani a 4. hullám Magyarországon.
8/10 anonim válasza:
Én úgy tudom ha meg lesz csinálva akkor szeptember 16-a a dátum ami tervben van.
9/10 Koplárovics Béci válasza:
"miért nem jegyzik be a naptárba piros betűs nappá?"
Rosszul írod a feketét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!