Gázpisztoly probléma ?(2021)
Figyelt kérdés
Sziasztok öntöltő gázpisztoly tulajdonosokat kérdezném hogy nálatok is jelentkezett az a probléma hogy a biztosítókar üres holtjátéka a safe és fire mod közt ha 1 milimétert is elmozdul akkor az elsütőbillentyű hátrahúzáskor akad? Tehát hogyha szétkapcsolom az elsütőszerkezetet és egy milimétert vagy nagyon minimálisat a holtjáték miatt lemegy a tüzelés módhoz akkor emeli a kakast! Válaszokat előre is köszi. Tapasztaltam mind a német Umarex gyártmányoknál mind a zorakinál. Ha ilyen probléma van ez garanciás? Ez szerintem gázpisztoly betegség2021. júl. 30. 20:58
1/4 árokpart válasza:
Igen sajnos hallottam több ismerőstől is. Ezért érdemesebb lenne egy kicsit még pénzt gyűjtened rá és egy élesből átalakítottat venni. Egy CZ Orange-ot vagy Fég Parabellumot.
2/4 A kérdező kommentje:
Erre van esetleg valami megoldás
2021. júl. 30. 21:56
3/4 anonim válasza:
Nem hiba , sajátosság , precízre nem fognak gyártani spiáter holmikat . Felesleges az a kar és nem is fesztelenít ha önvédelemre hordják a gp-t . Nagy tokméretű stukkerek szán forgóbiztosítója csak szét kapcsol viselése értelmetlen nehéz . A kisebbek esetén pl Z914 minek tettek kioldást , van biztonsági félállása a kakasnak ....
4/4 anonim válasza:
Egy játékpisztolytól mit várunk?mint kiderült a legtöbb éles lőszernek,még a 9mm parának is ,van egy bizonyos leejtési szöge.ez bizony azért van,hogy könnyebben távozzon a töltényűrből.
Nincs nálam pak töltény ,de ugy tudom? a tervezői annyira komolyan vették ,hogy pl egy a kissé kupos hüvelykialakítás,a nyomorult riasztó ,és gáztöltényeknél hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!