Származhat - e bármilyen jellegű problémám abból, hogy élő lájvba tisztítottam meg az engedéllyel tartott fegyveremet?
Szilveszterkor elővettem az engedéllyel (rendőhatósági engedéllyel) tartott fegyveremet, fel lőttem egy néhány rakétát. Viszont a gáztöltény eléggé be kormolta a csővet.
Akkor indítottam egy élő lájvot (gondoltam úgy se ír senki) hát megtísztitom. Erre jöttek a negatív kommentek hogy fel leszek jelentve (meg elvileg előfotóval lefotóztak) közölték velem hogy feljelentenek mert fegyver van nálam.
Nos.... A kérdésem az, hogy az oké hogy jogilag megtehetik hogy bejelentenek a rendőrségen, de ha éjjel kettőkor megjelennek a TEK-esek, törvénybe ütköző cselekményt követtem- e el?
1. Van rendőrhatósági engedélyem.
2. Érvényes MKH kártyám van.
Időm arra nem volt hogy közöljem hogy ez gázpisztoly (addigra a gyűlölködő kommentek miatt bannoltak)
Egyébként Gázpisztolyt minden 18-dik életévét betöltött személy vehet, és tarthat magánál otthol. Közterületi viselésre már rendőrhatósági engedély kell ami megvan.
Arról pedig a törvény nem rendelkezik hogy ha otthol az asztalra kitéve megpucolom élő videóba, akkor bármit is elkövetnék.
Engem mérhetetlenül taszít az ostobaságod. Kezdem a helyesírtásnál: egy negyedikes hülyegyerek szintjét ütöd meg. egyetlen igekötős igéd nem írtad le helyesen.
Folytatnám a szellemi képességeiddel: azt mondod gyökér, ok-okozati összefüggés van aközött, hogy piszkos a csöved és ezt nem a fegyver megtisztításával oldod meg, hanem lövöldözéssel, ráadásul úgy, hogy a többi tróger felnézzen rád ezért még közvetíted is? ez szerinted logikus magyarázat?
Aztán nem vagyok benne biztos, hogy a törvény - és akár a szilveszter - felmentést adna arra, hogy te akármilyen pisztollyal a levegőbe lövöldözzél.
Kaptál még a követőid közül is elég sok kritikát. Nem értetted meg, szerinted még most is mások a hibásak...
Végül el nem tudom képzelni, hogy a te szellemi képességeid alapján bármely magyar hatóságnál valós fegyverviselési engedélyed lehetne. Komolyan mondom. Kamu, utólagos mentegetőzés az egész amit előadsz a te szerény szellemi színvonaladon. hülyegyerek.
9.-nél a pont!
A rendőrség lefos, de ha a Fosbúknál jelentik, azok képesek bekorlátozni az oldalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!