Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire lehet...

Szerintetek mennyire lehet egyet érteni Puzsér Róbertel?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Puzser meg mindig nem a messias!

Hogy is mondtak? "viszer, aranyer, Puzser - egyikkel sem ulnel szivesen egy asztalnal" :)

2021. júl. 23. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülye a fickó, néha egész jó meglátásai vannak, de egy pojáca, politikai téren meg egy nulla.
2021. júl. 23. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen témában? Milyen állításokkal kapcsolatban?

Te valakivel vagy mindig egyetértesz vagy sosem? Csak a személy számít, az állítás tartalma nem?

2021. júl. 23. 16:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van amiben igaza van, van amiben nincs. De régen jobban bírtam, mióta elindult a főpolgármesterei választáson azóta egyre gázabb és unalmasabb.
2021. júl. 23. 16:08
 5/9 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%

Miben? :)

Régen kedveltem, de idővel kiismertem, és már látom, hogy csak kocsmafilozofálgat a tudatlanok magabiztosságával, azóta nem követem.

Szóval általánosabb témákban lehet igaza, konkrétabb ügyekben általában csak saját benyomásaira alapoz és csak szerencse kérdése, ha véletlenül épp jól pozicionálja magát.

2021. júl. 23. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy mindenki ellen van, nem megoldás. Persze, mindenki azt szeretné, ha ideális jelöltekre lehetne szavazni, de ha a fidesz így magára szabta a választási rendszert, akkor csak kétféle lehetséges választás maradt.
2021. júl. 23. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy sértődött, megkeseredett ember vagdalkozásai, odamondogatásai. Kezd átcsúszni Nagy Alekosz szintű jelenségbe.
2021. júl. 23. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Puzsérral az a baj, hogy habár vannak értékes megnyílvánulásai, szinte üvölt róla, hogy mindent csak nagyon felszínesen ismer. Bármikor, amikor a posztmodern filozófiáról beszél (és sajnos erről sokat beszél), teljesen egyértelmű, hogy azokat az álláspontokat, műveket, írókat, stb. amiket kritizál, csak másod- vagy harmadkézből ismeri, mégis úgy beszél róluk, mint a messiás.

Másik dolog, amiről sokat beszél, az a marketing, ahol megint eltalálja a helyes irányvonalat (reklám rossz), viszont maga a kritika, amit megfogalmaz, teljesen tudománytalan és laikus. Sem a kérdés közgazdasági, sem a pszichológiai részét nem érti, csak ilyen jólhangzó, felületes kijelentéseket tesz, majd a Puzsér-rajongótábor (aki hozzá hasonlóan szintén nem olvas soha utána a dolgoknak) ismétli, hogy mennyire igaza van, akkor is, ha egy két perces guglizás után kideríthető, hogy óriási hülyeséget mondott.

2021. júl. 23. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezekben megint semmi konkrétum nem volt.

Mondjuk ha az a cél hogy ne bizonyosodjon be hogy ti beszéltem phasságot akkor ez a legjobb taktika.

2021. júl. 29. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!