Bifóbok! Miért utáljátok a biszexuálisokat?
Akkor a kérdésed baromság mert az hogy valaki fél a biszexektől, nem jelenti hogy utálja is őket.
Nekem pediofóbiám van, nem tudom elviselni a játékbabákat, de nem utálom őket, mert fejjel felfogom hogy attól még más szereti. Csak a közelembe ne tegyenek egyet se.
Én meg klausztrófóbiás vagyok és akrofóbiás. De még soha nem utáltam sem a zárt kis tereket, sem a magas helyeket. Egyszerűen meg kellett találnom annak módját, hogy kibírjam a CT vizsgálat bezártságát vagy hogy ne sikoltozzak 80 méter magasan ahová direkt másztam fel, hogy bebizonyítsam magamnak képes vagyok legyőzni a fóbiámat.
Kérdező, vagy kérdezz értelmesen, vagy ne akadj ki azon ha valaki felhívja a figyelmedet arra, hogy butaság van a kérdésedben!
"A bifóbia idegenkedés, ellenszenv, félelem vagy diszkrimináció a biszexuális személyekkel szemben, ami mind heteroszexuális, mind homoszexuális személyekre jellemző lehet az eltérő életmód és gondolkodás miatt. A biszexuális személyek is lehetnek homofóbok vagy heterofóbok."
Normális válaszokat várok. Köszönöm.
#9 Szerintem nagyon sokan vagyunk idiotofóbok.
Ezt lenyúlom! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!