Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Bifóbok! Miért utáljátok a...

Bifóbok! Miért utáljátok a biszexuálisokat?

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 23:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
A fóbia félelmet jelent, nem utálatot...
2021. júl. 18. 00:00
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem.
2021. júl. 18. 00:14
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

Akkor a kérdésed baromság mert az hogy valaki fél a biszexektől, nem jelenti hogy utálja is őket.

Nekem pediofóbiám van, nem tudom elviselni a játékbabákat, de nem utálom őket, mert fejjel felfogom hogy attól még más szereti. Csak a közelembe ne tegyenek egyet se.

2021. júl. 18. 00:18
 4/19 anonim ***** válasza:
67%

Én meg klausztrófóbiás vagyok és akrofóbiás. De még soha nem utáltam sem a zárt kis tereket, sem a magas helyeket. Egyszerűen meg kellett találnom annak módját, hogy kibírjam a CT vizsgálat bezártságát vagy hogy ne sikoltozzak 80 méter magasan ahová direkt másztam fel, hogy bebizonyítsam magamnak képes vagyok legyőzni a fóbiámat.

Kérdező, vagy kérdezz értelmesen, vagy ne akadj ki azon ha valaki felhívja a figyelmedet arra, hogy butaság van a kérdésedben!

2021. júl. 18. 00:40
 5/19 A kérdező kommentje:

"A bifóbia idegenkedés, ellenszenv, félelem vagy diszkrimináció a biszexuális személyekkel szemben, ami mind heteroszexuális, mind homoszexuális személyekre jellemző lehet az eltérő életmód és gondolkodás miatt. A biszexuális személyek is lehetnek homofóbok vagy heterofóbok."

Normális válaszokat várok. Köszönöm.

2021. júl. 18. 01:13
 6/19 anonim ***** válasza:
34%
Nincs is olyan hogy bizexuális, elmebeteg a tisztes nevük.
2021. júl. 18. 01:34
 7/19 A kérdező kommentje:
Kérem fejtsd ki.
2021. júl. 18. 02:06
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Na már bifóbia is van. És ha valaki nem szereti a gruppent akkor trifóbiás vagy quadrofóbiás. Akik kitalálják ezeket a szavakat pedig normafóbiás?
2021. júl. 18. 07:48
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a mártírkodó mindenki mást fóbiánsak nevező frusztrált emberektől van fóbiám. Ezt hogy hívják, idiotofóbia?
2021. júl. 18. 07:56
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

#9 Szerintem nagyon sokan vagyunk idiotofóbok.

Ezt lenyúlom! :)

2021. júl. 18. 08:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!