Hogyhogy ilyen intelligen ez a vírus, hogy tudta, hogy az bajnokság alatt nem szabad terjednie?
Figyelt kérdés
Júni 11-ig szépen csökkennek a számok, aztán stagnál júli 11-ig. (EB kezdete és a vége, mi más)
Most meg emelkedik, szándékosan német statisztikát illesztettem be, hogy ne lehessen fityeszre fogni.
Feltaláltuk az intelligens fociimádó vírust?
2021. júl. 17. 21:41
1/14 anonim válasza:
Talán az oltásokhoz több köze van, mint meccsekhez, erre még nem gondoltál?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem, eszembe sem jutott. Melyik oltástól emelkedik most hirtelen?
2021. júl. 17. 21:49
3/14 A kérdező kommentje:
Azt hittem az oltás pont hogy nem engedi emelkedni.
2021. júl. 17. 21:49
4/14 anonim válasza:
De látod, az olimpiát viszont nem tiszteli.
5/14 anonim válasza:
Mikrochips van benne, brútúszról lehet vezérelni, hogy mikor fertőzzön.
7/14 anonim válasza:
Az hittem, a csökkentést nem érted. Az emelkedésben nyilván benne van a mutánsok, lazítások, behurcolások hatása is.
8/14 A kérdező kommentje:
6: annyira itt még nem látszik a rajzon, de végig 40-50 körül ingadozott, 13.-án már 62, 14.-én 72, 16.-án már 150 körül. Az már háromszorosa.
2021. júl. 17. 22:16
9/14 A kérdező kommentje:
Ahol a vonal áll ott új esetek németeknél (neue fälle 75) az volt júlni 11, 1 hónapig alatta volt. Ennyi, de ha guglizol, “corona statistik”, kiválasztod a németeket, akkor napra meg tudod nézni.
2021. júl. 17. 22:24
10/14 anonim válasza:
Hát mondjuk azért, mert pont az EB miatt tettek egy csomó engedményt, a vírus lappangási ideje miatt viszont kell 2-3 hét, hogy a lazítások hatása meglátszódjon.
Szóval nem a vírus tiszteli az EB-t, hanem az EB kedvez a vírusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!