Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Menyire jellemző M.o.-on,...

Menyire jellemző M.o.-on, hogy az egészségügyiek meglopják a rájuk bízottak, mennyire megbízhatok az egészségügyisek?

Figyelt kérdés
Értendő orvosok, ápolók, mentősök, kiszolgáló személyzet
2021. júl. 17. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Orvosokat nem gondolnám, de az ápolók, mentősök simán. Szerencsére eddig keveset voltam a kezeik között, de nincsenek jó tapasztalataim. Voltam magán kórházban, hát ég és föld ahogy beszélnek az emberrel. Az a baj, hogy ha pofánvernéd amikor flegmáskodik veled, az közfeladatot ellátó személy elleni támadásnak minősül és ezt ők is tudják. Simán kinézem belőlük, hogy lopnak, sőt tudok is olyan esetet, hogy eltűnt a mami nyaklánca, ez-az.

De biztos van becsületes is. Kedvessel viszont még nem igen találkoztam, csak a magánba.

2021. júl. 17. 20:12
 2/3 árokpart ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem értem, hogy sokan honnan veszik ezeket a rámtörténeteket. Érdekes jómagam is és családtagjaim is voltak kórházban, sajnos mentő is vitt engem is és érdekes semmilyen flegmáskodást nem tapasztaltam.
2021. júl. 17. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam ilyenekről de azt nem tudom hogy igaz e, én épp ez ellenkezőjét tapasztaltam, még segítenek is hogy hova tegyem az értékeimet hogy biztonságban legyenek, nekem panaszom nem lehet rájuk
2021. júl. 18. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!