Megint több helyen szájmaszk viselését kérik.Most akkor kell viselni,vagy csak ajánlott?Mi van most tulajdonképpen ezzel?
Figyelt kérdés
#szájmaszk a mindennapokban
2021. júl. 17. 13:33
1/13 anonim válasza:
Ahol kérik ott kell, ahol nem kérik ott meg nem kell. Tesómnak is kötelező a munkahelyén.
2/13 A kérdező kommentje:
Na csak azért mondom mert a múltkoriban a közmédia nagy dirrel-durral bejelentette,hogy most akkor már nem lesz kötelező beltereken sem a maszk idehaza.Bezzeg külföldön mindenhol kérik még a belterekben.Hát akkor most
nálunk is kell....
2021. júl. 17. 13:41
3/13 anonim válasza:
Hol tapasztal ilyet kerdezo? Azert kerdezem, mert en sehol (Budapest).
4/13 anonim válasza:
Egyenlőre nem kérik senki tőlem sem sehol. Már levan tojva ez a dolog végre. Remélem örökké.
5/13 anonim válasza:
Nem kötelező, de jogukban áll kérni. Aztán meg jogukban áll csodálkozni, hogy pár vírusrettegőn kívül senki sem látogatja őket.
6/13 anonim válasza:
#5: Tenyleg jogukban all kerni? Milyen jogszabaly alapjan? Nem kotekedes, tenyleg erdekel, mert en ugy tudom nem kerhetik, de nem is tilthatjak.
7/13 A kérdező kommentje:
A patikában ma reggel voltam,ahol nagy meglepetésemre az ajtóra ki volt írva a szájmaszkos ajánlás.
Végül beengedtek,mert mint mondták nincs tiszta képük az ügyről,de lehet előbb utóbb fog kelleni.Egyébként az egészségügyi helyeken eddig is kellett.
2021. júl. 17. 15:22
8/13 anonim válasza:
Nekem a patikában neon kellett felvenni, csak az eü. intézményekben kötelező! Aki akarja hordja de máshol nem kötelező
9/13 anonim válasza:
Kerdezo, itt van a Magyar Gyogyszereszeti Kamara hivatalos allafoglalasa:
Talan a gyogyszereszek is olvashatnak. Ha ettol elteroen ok ajanljak is mindenkinek, az nem kotelezo ervenyu, ahhoz ugyanis - en ugy tudom - nincsen jogalapjuk.
10/13 A kérdező kommentje:
Mindegy,de az ajtóra ki van írva.Elég zavaró.
2021. júl. 17. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!