Miért viselnek maszkot mikkor már nem kell, talán most ezt kellene büntetni?
2021. júl. 16. 07:34
1/9 anonim válasza:
Egyszerűen félnek.
Miért kellene büntetni? Mindenki azt hord amit akar.
2/9 anonim válasza:
Vannak immunhiányosak, akik a covid előtt is hordták. Pollenallergiásoknak is segítség lehet szezonban. Mások cigifüstjéből is kevesebbet kap az ember maszkban.
3/9 anonim válasza:
Van, aki így érzi jól magát. Engem nem zavar, ha máson maszk van, én viszont csak akkor hordom, ha kötelező, mert bár el tudom viselni, nem szeretem. Nem is gondolom, hogy büntetni kellene.
4/9 anonim válasza:
Anyósommal egy év alatt nem sikerült megértetni, hogy a mezei maszk nem őt védi, hanem másokat tőle. Ő úgy gondolta, forgalmasabb helyeken hordja még "biztos, ami biztos". Mások kicsit tájékozottabbak, és hasonló megfontolásból olyan maszkot hordanak, ami tényleg védi is őket.
Mások mondjuk náthásak, és mivel jófejek felhúzzák a maszkot, hogy ne fertőzzenek másokat náthával se.
5/9 anonim válasza:
Annyi a szabály, hogy nem kötelező hordani, csak egészségügyi intézményben. Ha valaki úgy érzi, hogy hordani akarja, nem lehet megtiltani, hordja csak nyugodtan. Tudod, élni és élni hagyni :)
6/9 anonim válasza:
Le van írva a cikkben.én is hordom zárt térben az ffp2 maszkot, magamat védem vele.
7/9 anonim válasza:
Én azért hogy senki se mondhassa, hogy nem tettem meg mindent, hogy ne fertőzzek (Egyébként oltva is vagyok, de az nem látszik)
8/9 anonim válasza:
Az, hogy valami nem kötelező az még nem azt jelenti, hogy tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!