Temetkezési vállalatnak van joga csak azért plusz pénzt kérni mert valaki covidban hunyt el?
Milyen plusz pénzre gondolsz?
Nekem is halt meg szerettem covid-ban és intéztem a temetését. Kellett többet fizetnünk a covid miatt, de nem mást, mint a kórháznak a halott kiadása előtt valamit amit a covidos betegek külön kellett intézni, ez talán pár ezer forinttal volt több (ha tényleg több volt, ezt nem tudom, nem én intéztem ezt a részt), mint a nem covidosoknak. Valami másféle lepedőről volt szó talán, de lehet már rosszul emlékszem. A temetkezés vállalkozónál a hamvasztásnál volt még egy pár ezer forintos hamvasztási különdíj, az lehetett a plusz amiatt, hogy elkülönítve kellett kezelni. De nem emlékszem olyanra ami ne lett volna akkor teljesen érthető és elfogadható a vállalkozótól.
Nem tudok róla, hogy van árszabályozás a temetkezési iparban.
Ha nincs,akkor nincs felár sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!