A térdelés lett az új karlendítés?
A térdelés lett az új karlendítés?
5 perc videó: https://www.youtube.com/watch?v=nvFwku4-PY4
És mindezt egy olyan írja, akinek az a neve az, hogy szélsőjobb :DDD Hát ez nagyon vicces!
Ha már szélsőjobbos az illető, akkor tudhatná, hogy az egyik az hitler (országokat megszálló, világháborút kirobbantó, milliókat meggyilkoló) üdvözlése és ő ideológiájával való egyetértés jelképe, a másik meg annak a jelképe, hogy mindenki egyenlő és nem szabad megkülönböztetni embereket bőrszínük alapján.
Látszik hogy nem értetted a videó lényegét.
Politikát akarnak egyesek kényszeredetten bevinni a sportba, mint Hitler idejében a Berlini Olimpián.
Letérdelés európai kultúrkörben egy magasabvb entitás a felsőbbség elismerése. LEtérdelni a Templomban az oltár előtt, király előtt lovaggá avatás alkalmával szoktak stb.
Nem szabad letérdelni senki előtt pusztán mert más a bőrszíne, vagy mert privilégiumokat követel magának.
Jaja, nem nyugszik, privát üzeneteket küldözget továbbra is.
MÉG a videót se néztem meg, csak ránéztem a kezdőképre meg a csatorna nevére. Igen, nem vettem észre, hogy far helyett fair van írva, a lényegen nem változtat, a videó témája nyilvánvaló a címből.
"a videó témája nyilvánvaló a címből."
Ja te vagy a szemellenzős aktivista, aki a másképpen gondolkozókat teljesen kizárja elméjéből, így a világot eltorzult módon látja, és láttatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!