Ha a homoszexualitás azért elítélendő, mert homoszexuális szexből nem születhet gyerek, akkor az a heteroszexuálisok közötti szex is elítélendő, amely nem gyermeknemzés céljából történik?
"Gyakran elhangzó érv az a homoszexualitás ellen"
Hol hangzik el gyakran? Én még soha nem hallottam ezt. Levegőbe beszélni mi is tudunk, bizonyítani is kéne az állításod töki!
A homoszexualitás nem elítélendő.
Az erőltetett homoszexuális propaganda, ami elítélendő.
"Gyakran elhangzó érv"
Hol otthon? Nincs ilyen érv
Mehetünk a következő okos kérdésedre
Számon magánbeszélgetés során felmerült ez, sőt régebben egy interjúban is ezt mondta valami Mi Hazánkos politikus. Itt GYK-n is olvastam már számtalanszor. Nem fogom mindet visszakeresni, de küldök egyet, hogy kapjatok is valamit:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Ha végigolvassátok a kérdező kommentjeit, többször is megemlíti ezt.
Ez nem azt bizonyítja, hogy elítélendő lenne (egyébként nem is elítélendő), hanem azt, hogy a természet rendje ellen való, a normalitáson kívül eső állapot.
Az már viszont elítélendő, ha egyesek ezt mégis normálisnak, sőt büszkeségre okoz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!