Mi a véleményetek arról hogy az UEFA eljárást indított ellenünk amiért a magyar szurkolók nem az ellenfélnek drukkoltak?
A magyar szurkolók a magyar csapatnak szurkoltak egy meccsen,ami ezek szerint tilos.
Te, kérdező, a hvg nem ezt írta!
A rasszista huhogásokat már sok éve keményen bünteti az UEFA.
Egyébként is el kéne oda jutni, hogy nem a másik csapatot szidjuk, hanem a miénket buzdítjuk.
STOP BAGOLY.
Azok huhognak.
Nem ismerem a huhogásos ügyeket, de ha az rasszizmus, akkor érthető, hogy az UEFA nem tolerálja.
Egyébként meg nem értem miért rasszistáskodtak a magyar szurkolók a franciák elleni meccsen, a mi válogatottunkat is erősített fekete játékos, aki ráadásul francia állampolgár (is). Ez így érdekes is volt, hogy a magyar csapatban olyan játékos játszik a franciák ellen, aki nyugat-afrikai eredetű, karibi guadeloupe-i származású, európai-párizsi születésű francia, újabban már magyar is, de hát már régóta globalizáció van :)
Egyébként valaki megmondhatná, hogy hogyan sikerült hatvanezer szurkoló őrjöngéséből megállapítani, hogy rasszistán huhogtak, vagy hogy rasszista bekiabálásokat követtek el. A 444, Index stb. szerint is a magyar és a francia szurkolók több ízben haverkodtak is. Én a "Hajrá Magyarország!"-on kívül nem is hallottam mást, meg persze volt tapsolás vagy fütyülés, de ennyi.
A franciák amúgy is megérdemlik a huhogást, mert nagyon szemét módon játszottak, többször kézzel ütötték a magyar játékosokat, amikor a bíró nem figyelt oda, Szalai Ádámot is ezért kellett kórházba vinni.
Szóval ez nem több, mint a magyar csapat befeketítése, magyarellenes kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!