Mi ez a sok foci hír a 44-en? Magyarország megnyeri az ebet?
Ha ki sem jutottunk volna az EB-re, akkor is ez lenne most a hír hetekig. De nem csak kijutottunk, hanem részben helyszín is vagyunk, így ez nyilván hatványozottan igaz.
Engem, annak ellenére, hogy nem vagyok oda a fociért, a magyar válogatott neveiből, ha 3-4 játékost feltudok sorolni sokat mondtam, mégsem zavar. Téged miért?
Szavazz utolsó.
Azért mert milliárdok mentek el egy ostoba játékra, azért hogy a látens b*zik végre örülhessenek.
Úgy tesznek mintha lenne bármi jelentősége a focinak.
Egy szegény, gazdaságilag 0, a környék legalja ország ne játékra szórja a pénzt, amikor 1000 másik fontosabb, jobb helye lenne.
Utolsó, te meg valami szánalmas focidrukker vagy.
Aki azt hiszi, hogy ha a magyarok legyőznek egy országot fociban, azzal mindenben legyőzték.
Ha elvernék Németországot, akkor onnantól kezdve magyarország lenne európa legnagyobb országa?
Nem, semmi se változna.
A kérdező a saját fantázia világával küzd. Senki nem gondolja, hogy az ország problémái megoldódnak, ha nyer a válogatott, senki nem gondolja, hogy akkor jobbak leszünk másnál gazdaságilag stb.
De attól, hogy nem értek egyet azzal, hogy minden 5000 pluszos településre 20000-es stadion kell közpénzből, attól még drukkolhatók a magyar csapat sikerének.
Megint csak, attól, hogy a 444 nem írna az EB meccsekről, nem lenne jobb a magyar EÜ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!