Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi ez a sok foci hír a 44-en?...

Mi ez a sok foci hír a 44-en? Magyarország megnyeri az ebet?

Figyelt kérdés
Más sincs rajta csak foci.
2021. jún. 14. 11:54
A kérdező szavazást indított:
Letojom a focit
Imádom a rohangáló kisgatyás férfiakat
Csak a fidesz csak a foci
Orbán is foci mániás akkor én is, nincs saját véleményem
Mindenki rá van ugorva, szóval én is
Csak azért nézem mert láttam a reklámban hogy közben sört kell inni
18 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Úgy látszik, a foci EB megzavarta a 444 olvasók maradék csöppnyi eszét is.
2021. jún. 14. 11:56
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Ha ki sem jutottunk volna az EB-re, akkor is ez lenne most a hír hetekig. De nem csak kijutottunk, hanem részben helyszín is vagyunk, így ez nyilván hatványozottan igaz.

Engem, annak ellenére, hogy nem vagyok oda a fociért, a magyar válogatott neveiből, ha 3-4 játékost feltudok sorolni sokat mondtam, mégsem zavar. Téged miért?

2021. jún. 14. 12:03
 3/13 A kérdező kommentje:

Szavazz utolsó.

Azért mert milliárdok mentek el egy ostoba játékra, azért hogy a látens b*zik végre örülhessenek.

Úgy tesznek mintha lenne bármi jelentősége a focinak.

Egy szegény, gazdaságilag 0, a környék legalja ország ne játékra szórja a pénzt, amikor 1000 másik fontosabb, jobb helye lenne.

2021. jún. 14. 12:07
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Nincs köze az ellenzékiségnek ahhoz, hogy egy fenékfájós, vékonydongájú savanyújóska vagy, akit mindig utolsónak választottak tesiórán a csapatba.
2021. jún. 14. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Gyorsan alkalmazták a román elvtársaik régi jól bevált módszerét,tehát átálltak a nyerőkhöz.
2021. jún. 14. 12:22
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
"Ha ki sem jutottunk volna az EB-re" - mivel szervező ország vagyunk, akkor is indulnánk, ha másképp nem jutottunk volna ki.
2021. jún. 14. 12:27
 7/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, te meg valami szánalmas focidrukker vagy.

Aki azt hiszi, hogy ha a magyarok legyőznek egy országot fociban, azzal mindenben legyőzték.

Ha elvernék Németországot, akkor onnantól kezdve magyarország lenne európa legnagyobb országa?

Nem, semmi se változna.

2021. jún. 14. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt kinek írtad? Mert a 6-os (12:27) válaszban ilyenről szó sincs.
2021. jún. 14. 12:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy itt vergődsz, semmi sem fog változni.
2021. jún. 14. 12:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező a saját fantázia világával küzd. Senki nem gondolja, hogy az ország problémái megoldódnak, ha nyer a válogatott, senki nem gondolja, hogy akkor jobbak leszünk másnál gazdaságilag stb.

De attól, hogy nem értek egyet azzal, hogy minden 5000 pluszos településre 20000-es stadion kell közpénzből, attól még drukkolhatók a magyar csapat sikerének.

Megint csak, attól, hogy a 444 nem írna az EB meccsekről, nem lenne jobb a magyar EÜ.

2021. jún. 14. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!