Hogy merészeli bántani a Fidesz a Szentatyát? Hogy merészel ez a párt negatív véleményt megfogalmazni a katolikus egyházfőről?
Bencsik egyenesen keresztényellenesnek nevezte a pápát, amiért nem találkozik Orbánnal. Szóval Orbán és Bencsik többet tudnak a keresztény értékrendről mint maga a szentatya. Ez már teljes téboly. Nagyon fordítva ülnek a lovon.
Eleve csak egy misére jön, nem diplomáciai kapcsolattartás céljából. Nem is értem miért kéne találkozniuk. Tisztelem benne, hogy ennek ellenére a magyar híveket külön tudja választani a politikától és végül egyáltalán eljön. Megtiszteli hazánkat egy látogatással, erre mindenféle ok nélkül habzó szájjal letámadják.
"Orbán és Bencsik többet tudnak a keresztény értékrendről mint maga a szentatya."
Bencsik András egész biztos, mert amikor még az MSzMP tagja volt, ott megtanították neki.
Végül is, csak ugyanazokat szidja, mint akkor. :-)))))))))
Nem kívánok senki vallásos érzelmébe belegázolni, sem állást foglani. A legutolsó pedig amit tennék, az a fidesz védelme. Ezzel együtt szerintem a pápa állásfogalalása politikai, így nem kezelném a Fidesz reakcióját sem vallási kérdésként.
Arra meg előre kíváncsi vagyok, milyen narratívával kezeli majd a keresztény-konzervatív kormányunk, hogy a katolikus egyház feje elhatárolódik tőlük. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!