Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megalázva...

Mit csináljak? Megalázva érzem magam.

Figyelt kérdés

Az van, hogy én minden hétvégén elmegyek a közeli erdőbe (Budapesten), és összeszedem az eldobott szemeteket. Ma se volt ez másként. Miközben szedem a szemetet, arra jön egy nyugdíjas néni egy gyerekkel. Mikor már eltávolodtak, akkor alig hallhatóan, de meghallom mit mond a néni a gyereknek:

"Nem szabad ilyet csinálni, mint a bácsi, mert koszos leszel"

Hát én majdnem rosszul lettem. Tisztítom az ő erdejüket (talán még a szemét is az övék), és megszólnak emiatt. Érdemes ezek után bármi jót tennem a társadalommal?

2021. jún. 6. 12:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Magad lelki nyugalma miatt csinalod nem? Persze a kornyezet es a kozosseg miatt is, de alapvetoen a sajat vallalasod, a sajat lelkiismereted szerint. Ne foglalkozz a buta emberekkel, szep es jo dolgot csinalsz :)
2021. jún. 6. 12:42
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes, keress más szabadidőtöltést! Gondolkoztál már azon, hogy mennyi üzemanyagot égetsz el, míg kiautókázol a közeli erdőbe? Vagy, hogy mennyire zavarod ezzel a vadon élő állatokat?
2021. jún. 6. 12:43
 3/19 A kérdező kommentje:

Vezetni se tudok.

2021. jún. 6. 12:45
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

Ilyenkor utánuk kellett volna szólni, hogy mit csinálsz, hogy magyarázza el a gyereknek, hogy össze kell szedned mások szemetét.

Lehet, hogy a gyerek olyan, hogy összeszed mindent, és ezért mondta ezt?

2021. jún. 6. 12:45
 5/19 anonim ***** válasza:
31%
Van ott elég szemetes? Ha nincs, akkor esetleg fabrikálhatnál, kitehetnéd, hogy dobják abba, és akkor csak a szemetest kellene üríteni.
2021. jún. 6. 12:46
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem, azért mondta ezt, mert egy f@szkalap, mint a kettes válaszoló, aki zsigerből környezetszennyezéssel vádol mindenkit, hogy az ő környezetszennyezését eltussolja.

2021. jún. 6. 12:49
 7/19 anonim ***** válasza:
A nyanyóka biztosan lehajolt volna az öt kiló krumpliért!
2021. jún. 6. 12:52
 8/19 A kérdező kommentje:
Szerintem Karácsony szavazó.
2021. jún. 6. 12:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szemetes van egyébként ott? Vagy csak messze? Lehetne jelezni az erdőhatóságnak, hogy tegyenek ki többet, mert kevés van, és szemetelnek.
2021. jún. 6. 12:57
 10/19 A kérdező kommentje:

Te jártál már Budapesten olyan helyen, ahol nem szemetelnek?

2021. jún. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!