Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért gyűlölik annyian az...

Miért gyűlölik annyian az USÁ-t, miközben szimpatizálnak pl. Kínával?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 15:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Nincs olyan akit gyűlölök, max vannak olyan dolgok amik nem szimpatikusak. Mivel a kérdésedben az USA szerepel: hiába mondják, nincs szólás szabadsága. A sajtó ugyan úgy csak azt közli ami megfelel az ő álláspontjuknak, a nagy közösségi médiák cenzúrázzák azt ami nem tetszik nekik, semmi olyat nem mondhatsz ami nem liberális. A másik ez: elfogadom azt ha valaki más, de nem szeretem amikor ezt kötelezővé akarják tenni.
2021. máj. 20. 17:25
 12/23 A kérdező kommentje:

11: Csak mivel az demokrácia, ott változnak a dolgok, ha van rá akarat.

"semmi olyat nem mondhatsz ami nem liberális"

Mindenhol vannak elvakultak, a liberálisok közt is, de attól még tény, hogy igenis mondhatsz olyat, ami nem liberális. Ha tudsz olvasni, olvasgass a neten.

2021. máj. 20. 17:29
 13/23 anonim ***** válasza:
17%
Álomvilágban élsz. Átlag emberként le vagy nézve ha nem állsz be a sorba. Nézek külföldi médiát, viszont átlag, kint élő embereket is, van akit azért rúgtak ki a munkahelyéről mert rasszistának titulálták.
2021. máj. 20. 17:34
 14/23 A kérdező kommentje:
13: Ezekkel az élménybeszámolókkal kapcsolatban mindig szkeptikus vagyok, de elfogadom, hogy előfordulhatnak ilyenek. Viszont akit ott kirútak, el tud menni másik munkahelyre. Próbálj meg Kínában olyat mondani, ami nem tetszik a fejeseknek...
2021. máj. 20. 17:41
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Bűbájos, csak azzal szemben vagy szkeptikus aki szerint nem tökéletes, mint ahogy mutatják? De tudod mit, hagyjuk az ilyen dolgokat. Menj fel egy átlag Facebook oldalra ahol hétköznapi dolgokkal foglalkoznak. Pont múltkor futottam bele egy nagy vitába. Ment a fessük a pasikat, fogaduk el a másikat stb. Átlag emberek lázadtak fel a dolog ellen, hogy elegük van belőle. Az egyik iskolában már egy fekete anyuka szólalt fel nyílvanosan, hogy hagyják a fehéreket. Kicsit nézz szét.
2021. máj. 20. 17:53
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

"Nem tudom, próbálj meg Kínában élni, majd az USÁ-ban, mindkettőben próbálj meg szabadon véleményt nyilvánítani, és utána mondd meg, melyiknél hallgattattak el."

[link]

Amerikaiak kínában. Szerintem elég jól megvannak.

Nem csípem a kommunizmust, de Shanghai-ban elég jól elélnék. Meg legalább a kínaiak nem kiabálnak marxizmusért mint a megveszett amcsik.

Meg láttad már az új "behívó kampányt"? Kész vicc... itt az összehasonlítás:

[link]

Ez amerika...

2021. máj. 20. 18:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Kínában nem fényképezhetsz csak úgy sehol.

Amikor ott dolgozol, válogatják, hogy kikkel beszélhetsz-találkozhatsz, ha csöpp eszed van meglátod, hogy kiket állítottak rád. Célpont vagy, hiába fizetnek elsőosztályt a repülőgépen.

Különben kinyalják a sejhajodat a pénzedért, mosolyogva, és átvernek, ahol tudnak. Sanghajban meg főleg.

2021. máj. 20. 18:29
 18/23 A kérdező kommentje:
15: Ezzel pont azt támasztod alá, hogy Amerikában lehet véleményt mondani. A (szélső)liberálisok is rosszak a hatalomban, mint mindenki más. De amikor már a józan ésszel mennek szembe, akkor úgyis változás lesz. Csak a változás lassú.
2021. máj. 20. 18:37
 19/23 A kérdező kommentje:
16: Totál hülyeségeket beszélsz, nem tudlak komolyan venni.
2021. máj. 20. 18:38
 20/23 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, a 16os válaszának melyik része hulyeség? A katonai videón meg szakadtam XD
2021. máj. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!