Van 3 publikációja, de egyik se első szerzős. Se Msc, se Phd, egy bő évig volt az Enzimológiai Kutatóban, feltételezem, hogy a szakdoga miatt. Kutatóként nem lehet komolyan venni, amiket mond, annak alapján meg pláne nem...
2021. aug. 30. 14:19
22/28 snowflake5 válasza:
Ez így elég érdekes. Nekem MSc-n csoporttársam volt, és a másik enzimes csoportban dolgozott, ha jól emlékszem nem egy évig.
Ettől függetlenül én nem tudok azonosulni a mondandójával, de az való igaz, hogy sok ember itt tart, hogy úgy ítél meg másokat, hogy éppen mit talál róla a neten. Nos, a világ legfontosabb embereiről sincs fent semmi neten, tehát ezen el lehet gondolkodni.
2021. okt. 3. 08:45
23/28 anonim válasza:
Attól még lehet diplomás, hogy később megkattant. Einstein is kicsit bolond volt idősebb korára. Ez a nő valaha elvégzett egy egyetemi képzést, ettől még látod, hogy paranoiás lett később, és összeesküvéselmélet hívő. Utolérhet ez akárkit.
2021. okt. 9. 12:52
24/28 anonim válasza:
A linkelt youtube csatorna névjegyén a linkelt videósnak más neve van az email cimben... biztos ugyanaz az ember?
Teljesen őrült. Konkrétan évekig dolgoztam vele egy helyen, de még 2019 -ben sem szólt egy szót sem ezekről az állatságokról. Kiköltözött Németországba, ott bolondult meg teljesen.
Inkább azok az őrültek, akik ezt az egész (kamu)járványhisztit rászabadították a világra. Itt a menetrend, lépésről lépésre (a címben szereplő előadásában):
Már közel két éve tart, szóval ha megállunk egy kicsit, és körbenézünk, esetleg el is gondolkodunk, akkor rájöhetünk, hogy mennyi valósult meg belőle és mennyi (még) nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!