Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ismer walaki egy bizonyos...

Ismer walaki egy bizonyos Tarjányi Szilvia nevű mikrobiológust?

Figyelt kérdés

Közzétett egy videot facebookon amiben koronavírus vakcinákról beszél. Abban említi hogy van youtube csatornája, de ilyen néven nem találom.

Szimpla v-vel nem engedte kiírni és ez nekem fontos lenne, bocsi.

2021. máj. 19. 22:37
1 2 3
 21/28 Aedit válasza:
100%
Van 3 publikációja, de egyik se első szerzős. Se Msc, se Phd, egy bő évig volt az Enzimológiai Kutatóban, feltételezem, hogy a szakdoga miatt. Kutatóként nem lehet komolyan venni, amiket mond, annak alapján meg pláne nem...
2021. aug. 30. 14:19
 22/28 snowflake5 válasza:
100%

Ez így elég érdekes. Nekem MSc-n csoporttársam volt, és a másik enzimes csoportban dolgozott, ha jól emlékszem nem egy évig.

Ettől függetlenül én nem tudok azonosulni a mondandójával, de az való igaz, hogy sok ember itt tart, hogy úgy ítél meg másokat, hogy éppen mit talál róla a neten. Nos, a világ legfontosabb embereiről sincs fent semmi neten, tehát ezen el lehet gondolkodni.

2021. okt. 3. 08:45
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
Attól még lehet diplomás, hogy később megkattant. Einstein is kicsit bolond volt idősebb korára. Ez a nő valaha elvégzett egy egyetemi képzést, ettől még látod, hogy paranoiás lett később, és összeesküvéselmélet hívő. Utolérhet ez akárkit.
2021. okt. 9. 12:52
 24/28 anonim ***** válasza:
A linkelt youtube csatorna névjegyén a linkelt videósnak más neve van az email cimben... biztos ugyanaz az ember?
2021. okt. 16. 12:26
 25/28 Konrad20 válasza:
69%
[link] itt az elérhetősége
2021. dec. 8. 20:26
 26/28 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen őrült. Konkrétan évekig dolgoztam vele egy helyen, de még 2019 -ben sem szólt egy szót sem ezekről az állatságokról. Kiköltözött Németországba, ott bolondult meg teljesen.
2021. dec. 11. 07:47
 27/28 anonim ***** válasza:
83%

26: ő is megbolondult? Nyilván azért ölték meg.

[link]

2021. dec. 13. 02:44
 28/28 anonim ***** válasza:
80%

Inkább azok az őrültek, akik ezt az egész (kamu)járványhisztit rászabadították a világra. Itt a menetrend, lépésről lépésre (a címben szereplő előadásában):

[link]

Már közel két éve tart, szóval ha megállunk egy kicsit, és körbenézünk, esetleg el is gondolkodunk, akkor rájöhetünk, hogy mennyi valósult meg belőle és mennyi (még) nem.

2021. dec. 17. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!