Miért keveritek sokan a Nagy Magyarokat, A nácikkal vagy Skinheadekkel?
Figyelt kérdés
Nem ugyanaz, csak ezt sokan nem értik meg. Van aki azért áll ki, hogy magyarosrszág maradjon a magyaroké, nempedig a jöttment nemzeteké. Gondolok itt az izraeliekre, vagy akiknek nincs országuk se.2010. aug. 23. 20:39
11/12 bumbi02 válasza:
kérdező hány éves vagy?:) (nem bántásból, csak kérdezem)
amugy meg nem kötöttem volna bele abba h Magyarországot kicsivel irod mert én se szoktam vele foglalkozni, csak zavaró volt h a nagy magyarokat és skinheadeket képes voltál azzal irni, mig Magyarországot nem...
12/12 anonim válasza:
"Ki kell,hogy ábrándítsalak, sajnos román állampolgár, tehát román!"
Már miért lenne román, te barom? Nem az számít, hogy milyen papírod van. Erre te is egy nagyszerű példa vagy. Ugyan nem biztos, hogy van róla papírod, de mégis hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!