Hogy lehetek NER-lovag?
Figyelt kérdés
Hazafinak tartom magam, szeretném a hazám fejlődését elősegíteni. Szerintem jobb helyen van nálam a pénz, mint másoknál vagy Lölőnél. Közbeszerzéseket akarok nyerni.2021. máj. 14. 09:00
1/11 anonim válasza:
Kezdetnek lovagolhatnál Szájeren 🙄
...de persze csak tréfáltam...nincs felvétel, minden hely megtelt, már a tartalék helyek is.
Egy kapu maradt, ha lefekszel és beházasodsz a kormánytagok családjába.
2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a Szájer már kiesett a pixisből, mióta kikormolták. Mondasz valamit, lehet tényleg be kéne házasodni :D
2021. máj. 14. 09:11
4/11 anonim válasza:
A rablólovagok kora remélem lejár.
5/11 A kérdező kommentje:
Te már NER lovagnak születtél vagy csak később lettél az? Áruld el a titkot és ha én is az leszek és nyerek 1000 milliárd közpénzt, tiéd a fele ;)
2021. máj. 14. 09:20
6/11 anonim válasza:
Nyerjél meg bármilyen tendert, és liberális sajtó rögtön kinevez annak. Ennyi.
7/11 anonim válasza:
5# csak később lettem az.
Ha elarulnám a titkot, sajnos még kellene öljelek 😂😂
8/11 anonim válasza:
Ha elléggé gátlástalan vagy, nagy az esélyed!
Krumplit ne felejts el osztogatni előtte!
9/11 anonim válasza:
Öreg vagyok, az jutott eszembe a kérdésekről, hogy az első munkahelyem KISZ titkára jelentkezett a pártba.
Megkérdezték, miért szeretne tag lenni.
A szerencsétlen hülye megmondta: magasabb fizetés, több kiküldetés és ő szeretné az osztályvezető lenni.
Még a cégtől is kirúgták, pedig az akkoriban az igen macerás volt.
10/11 anonim válasza:
Először is be kell szerezned egy NER lovat és a NER fegyverzetet. Aztán fogadnod kell egy NER apródot. A NER képzések után tudsz szolgálatra jelentkezni a NER kirájnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!