Az EESZT-ről hogyan tudnám előcsalogatni a védettséget igazoló QR kódot?
megint sikerült egy nagy adag kakit gyártaniuk.
Regisztráltam, az eeszt siekresnek írja, az app viszont folyamatosan csak a regisztrációs oldalt dobja fel, ha megnyitom.
Mi lenne ha mondjuk hmmm... nem is tudom TÜRELMESEK LENNÉTEK?
Nem jut eszetekbe hogy talán pont amiatt nem működik a rendszer mert a többiek is olyan ostobák, mint ti vagytok és újra meg újra próbálkoznak pont ezzel túlterhelve az oldalt és lehetetlenné téve azt hogy működhessen végre rendesen?
Szánalmas ez az alkalmazás. Tegnap mielőtt megírták a hírportálok, hogy kijött az app, akkor sikerült regisztrálni, szánalmasan bonyolult módon, mert alkalmazás váltáskor (App>Böngésző a megerősítő kódért) visszadobott a folyamat elejére az egész.
Emellett különösen hasznos, hogy teljesen random dobálja be a PIN beíráshoz a számokat, nincs faceid támogatás, sem pedig add to Apple Wallet gomb, hogy ne ezt a szart kelljen nonstop megnyitni.
5, ostoba az, aki olyanokara bízza újra és újra az ilyen alkalmazásokat, akik segghülyék hozzá
Lásd efo pro. Több ezres kiadást jelentett a cégemnek, hogy hibás az alkalmazás.
#5, ja, persze, megint leDDOS-olja a sok gonosz felhasználó az appot.
Azt nem értem, hogy a haveroknak túlárazva miért nem törekednek arra, hogy legalább ne legyen szar az, amit csinálnak.
Hihetetlen.
Van külön "EESZT mobil token" nevű app, abból szöveges QR-kód másolható. De nem most, mert tényleg lerohadt az egész.
Ha jól számolom ez lesz a 7. """túlterheléses támadás""".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!