Ki látja az EESZT-ben lévő adatokat?
1 es
Hogy kell megnezni? Most próbáltam megtalalni de nem sikerult. Koszi
3, itt tudsz valahol belépni ügyfélkapuval, bár az oldal egy labirintus, nagyon nehéz rajta eligazodni. Pont egy hete néztem meg, de kisebb idegroham kerülgetett mire végre odajutottam amire kíváncsi voltam.
Az önrendelkezés résznél oda van írva, hogy melyik adataidhoz férnek hozzá alapból (pl. nőgyógyászat, urulógia) és melyikhez csak szakorvosi egyezés (pl. pszichiátria, addiktológia) esetén. Mindenkinek a hozzáférését le tudod tiltani.
Természetesen olyan nem létezik, hogy egy orvos ne látná, amit ő maga töltött fel, ennek semmi értelme.
5.
Köszönöm!
És mi a helyzet az asszisztensekkel? TAJ szám birtokában ők is rá tudnak nézni az adataimra?
Milyen asszisztensről beszélünk? Aki ott ül az orvos mellett, az természetesen látja, mert ő intéz minden ehhez kapcsolódó ügyet.
Azt viszont garantálom, hogy kicsit sem érdekli, a nem releváns adatokba nem néz bele, és titoktartási kötelezettsége is van.
7,8::
Igen, aki az orvos mellett ül... Le tudom tiltani, hogy semmi előzményt ne lásson?
Ad absurdum, senki ne lásson rá semmire? Ha feltölt, az egy dolog, de lekérni ne tudjon semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!