Mitől véd a védettségi igazolvány?
A személyi igazolvány egy személy akkor?
Nem tudom, hogy ez vicces kérdés akar lenni, vagy tényleg ekkora marhaságokon jár pár embernek az esze. :D
Ok.,nem értitek. Biztos én tettem fel rosszul a kérdést, megpróbálom érthetőbben.
Adott mondjuk 3 ember. Az egyik kapott egy oltás (most arra nem térek ki, melyiket)egy héttel ezelőtt, a másik 2 hónapja igazoltan átesett a fertőzesen, oltása nincs, a harmadik 1hónapja megkapta a 2. vakcináját. Mind a 3 ugyanolyan kártyával rendelkezik adott pillanatban, ugyanolyan joguk van használni. Tehát a kártya egységes. SZERINTED mi az, amitől mindegyikük egyformán védett?(Természetesen nem csak ez a 3 verzió van, nyilván nem írom le az összeset.)
Semmi, ezért marhaság első oltás után kiküldeni az érvényes kártyát.
Nem egyformán védettek, de egy átlagos oltatlanhoz képest már egy átlagos egy oltásos is védettebb a járvánnyal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!