Miért csináljuk ezt a vakcinákkal?
#14. "érdekes módon, engem még nem tudott beoltani"
Aki nem fogadja el a felkínált vakcinát, azt nehéz is beoltani. Szóval rögzítsük a tényeket: van vakcina bőven, csak amit felkínálnak, azzal nem vagy hajlandó beoltatni magad. Nem probléma, de akkor nem kell hazudozni, hogy nincs elég vakcina, te magad döntöttél úgy, hogy vársz tovább a sorodra. Bármikor jekezheted, ha mégis jó az amúgy biztonságos, megbízható, engedélyezett keleti vakcina is. A Pfizer és a Moderna hiánycikk. Jó vakcinák, de tömeges oltás nem megoldható velük és ez már januárban is látszott. Egy idős embernél még talán meg is értem, ha a "kíméletes" mRNS-vakcinát szeretné, de pl. amikor a múlt pénteken huszonévesek álltak érte sorba, az iszonyú nevetséges volt. "Tudom, hogy van Szentkirályi, de nekem a Naturaqua kell, különben inkább a szomjhalál."
#23 Én is megemlítem hogy mi az ami vakcinának számít - a vakcina.
Innentől kezdve lényegtelen miket szövegelsz, #22-nek van igaza.
Vakcina van, megkaphattad volna, neked nem kellette mert válogatsz. Ez már a te döntésed.
Az éhező nem válogat, ha válogat akkor nem éhező - ennyi!
"mi az ami vakcinának számít - a vakcina"
Pontosan. Aminek listája a WHO oldalán található.
"Vakcina van" nincs, nem szólt senki, hova mehetek.
"mert válogatsz" ad5 immunis vagyok.
"Ez már a te döntésed" érdekes hogy habzó pofával keltek ki ez ellen amikor a nem kiválasztásáról van szó... Szokásos fideszes vircsaft a mi komcsink jó a tied rossz.
"Az éhező nem válogat, ha válogat akkor nem éhező - ennyi!"
Más közhelyekell is fogsz még dobálózni? Az a hülye is amelyik szomjan halt a szaharában miért nem itta meg a homokot..?
#23. "ha be tudsz linkelni valamit ami bizonyítja, hogy a WHO listáján fent van a sinopharm"
Ne tévedjünk el, nem teszel szívességet azzal, hogy méltóztatsz beoltatni magad, nem fog neked bizonygatni senki semmit. És én veled ellentétben azt is értem, hogy a Sinopharm miért szarik hatalmas ívben a WHO-ra és az EMA-ra. Ha szeretnél beülni egy vendéglátóhely belterébe, moziba/színházba/stb. menni, vagy egyszerűen csak szeretnél a jövő héten is levegőt venni, akkor majd elfogadod a vakcinát, vagy vársz tovább. Hülyének lenni alapvető emberi jog.
#26 "Hülyének lenni alapvető emberi jog."
Igaz.
És sajnos milyen sokan élnek is vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!