Csak az Eu-ban és Izraelben bohóckodnak(fognak bohóckodni)a vèdettsègi igazolvánnyal?
Tehát pl. USA,Kanada,Dél-Amerika,Oroszország szabad ilyen szempontból?
Azt tudom,hogy pár amerikai àllam betiltotta a kàrtyàs dolgot.
Meg akkor Eu-n kívül,de Európàban,pl.Izland,Norvègia,Svájc?
Ezekkel mi a helyzet?
Már nagyon nézelődök...
A válaszokat előre is köszi;)
Nem bohóckodnak, mindössze nem érted a helyzetet.
Az Unióban van egy schengeni övezet, ami olyan, mint egy ország. Belül oda mész, ahová akarsz. Csakhogy a járvány szempontjából mégis sok ország sokféle intézkedéssel. Az igazolvány egy útlevél. Felmutatod és mehetsz. Mindenki mást vizsgálnak, mindenütt a világon. És esetleg mehetsz két hét karanténba. Vagy vissza.
Egyébként ha egy csöppet is figyeltél volna, tudnád, mindenki azt mondja, majd meglátjuk. És mindenki azt mondja, szeretné, ha minél többen mennének hozzá. De senki se hülye, hogy bárkit beengedjen.
Tehát azt, hogy mi lesz nyáron, most senki nem tudja. Ezt jelenti a "majd meglátjuk". Ha lecseng a járvány, lehet menni. Onnan, ahol szintén lecsengett. Hogy ezt hogyan ellenőrzik, majd akkor mondják meg. De hogy ellenőrzik, azt csak a hülye nem hiszi el.
Majd utazás előtt tájékozódj, ne előre hónapokat.
14."A másik pedig ha mint én, Ausztriábol haza látogatok, nem mehetek be két igazolt Pfizer oltással egy étterembe enni vagy szállodába, mert nem érvényes mivel nem Magyarországon oltottak !"
Ez most komolyan így van? Nem tudom,azért kérdezem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!