Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon a jövőben lesznek még...

Vajon a jövőben lesznek még országok?

Figyelt kérdés

Mekkora az esélye annak,hogy pár száz év múlva a földön egységes nyelv lesz egyetlen egy hatalmas országgal?

Vagy örökké tagolt marad az emberiség?

Nukleáris háborútól, kipusztulástól és egyéb apokaliptikus dolgoktól most tekintsünk el.

2010. aug. 23. 01:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Világállam nem lesz, de kontinentális államok igen. Ez szerintem 50-100 éven belül megvalósul. Ott van az Eu-n kívül az Észak-, Dél-Amerikai Unió, Afrikai-, Ázsiai Unió, és ha jól tudom van ilyen arab liga nevezetű valami. A legelőrehaladottabb az EU. Ha mégis lesz világállam az csak akkor következne be, ha találkoznánk valami idegen fajjal. De most még katasztófa lenne egy ilyen, annyi hatalom öszpontosulna a kormány kezében, hogy azzal sokan visszaélnének. Szóval szerintem ilyen kontinentális blokkok szükségszerűek, régebben például nem is volt nemzetállam, sok nemzet alkotott egy államot.
2010. aug. 23. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:

world government

[link]

2010. aug. 23. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!