Szerintetek mennyi idő még mire átvesszük ezt mi is?
2021. máj. 1. 21:25
1/14 anonim válasza:
Nem sok. Világszerte kötelező lesz hamarosan. Aki nem vállalja azt erőszakkal fogják beoltani.
3/14 anonim válasza:
Oké, legyen kötelező, de legyen választásom, hogy melyiket kérem!
4/14 anonim válasza:
Van hiteles linked is? Csak mert nem találtam. Lehet angol, német vagy lengyel nyelvű is.
5/14 anonim válasza:
Kamu a hír mint a legtöbb hír az elmúlt évben.
6/14 anonim válasza:
Ha igaz, amit írnak, még nincs elfogadva. És az ott lakók/dolgozók felének is lesz hozzá 1-2 keresetlen szava.
Szerintem nálunk a választásokig nem lesz kötelező, utána bármi lehet.
7/14 anonim válasza:
Bakker gondolkoztak már. Vagy nem tehetik kötelezővé az oltást, vagy ha kötelezővé teszik akkor az államnak kell vállalnia a felelősséget bármi szövődmény miatt(mert akkor nem irathanak alá veled egy nyilatkozatot hogy önszántából oltatod be magad a saját felelősségre). A gyógyszer gyárak ugyanis áthárítják a felelősséget a kormányokra, akik tovább hárítják arra aki önként oltakozik.
8/14 anonim válasza:
4: Ott vannak a cikkben a források, ember.
9/14 anonim válasza:
Majd elbújtatjuk őket a pincében.
10/14 anonim válasza:
8 “ adta hírül a Business Insider Polska”
Ennyi van benne. Ettől még nem találom, ezért kértem linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!