A kínai vakcinát elfogadják külföldön??
Nem provokálni akarok, lehetőleg a veszekedést is kerüljük, ha lehet.
Szóval most kaptam kínai oltást és érdekelne, hogy külföldre lehet-e így menni (egyelőre nem tervezek)??
Ugye a lengyelek mondták, hogy oda nem mehet olyan, aki kínai vakcinát kapott. De nem tudom, hogy törvénybe is foglalták-e vagy valami.
Kicsit kétlem, hogy hoznának ilyet nemzetközi szinten, mivel nem csak mi kaptunk ilyen vakcinát, hanem a kínaiak is oltakoztak vele. Azért furcsa lenne, ha ennyi ember nem mehetne külföldre. De a kínai kapcsán lehet ezt hallani még értelmes embereknél is, hogy amiatt nem akarják, mert nem mehetnek majd külföldre.
Szóval ennek kapcsán valaki tud valamit??
Ez egy hüyle kérdés, és annyi helyen hallom...
Tudod miért az?
Gondolj bele hány kínai túrista mászkál a világban (marhasok), szted majd nem engedik be őket mert sinopharmot kaptak? Ennél jobban kell a pénz... :)
Bár még nincs erről döntés úgy tudom,de nem tudom elképzelni,hogy ne oldódna meg ez.
Nagyon sok ember nem tudna akkor külföldre utazni.
Igen, erre gondoltam én is. Azért nem 1millió emberről lenne szó. Meg nem csak túrizmus, hanem esetleg üzleti utak vagy szállítások.
Csak valamiért a lengyelek is mást mondtak. Emiatt érdeklődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!