Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mai USA-ban egy fehér bőrű...

Mai USA-ban egy fehér bőrű egyetemi tanár, professzor hogyan vizsgáztat egy fekete bőrű diákot?

Figyelt kérdés
Ha nem tud semmit a diák, akkor a fehér tanár megbuktathatja? Vagy ha ilyet tenne, akkor egyből kivágják az egyetemről? Vagy automatikusan minden színes bőrűt átengednek, máskülönben egyből ráfogják a tanárra, hogy rasszista? Szerintetek hogy van ez így a politikai korrektség és a BLM delelőjén?

2021. ápr. 22. 12:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A "rasszista" manapság egy kőbunkót helyettesítő eszköz.

Bárkire rámondják, ha valami miatt nem tetszik az arca.

És ezzel próbálják diszkvalifikálni....

2021. ápr. 22. 13:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor magyarázd el annak, aki nem olyan intelligens, mint te, hogy hogyan lehet valaki "rasszista" lakhely, végzettség alapján. Kíváncsian várom, hadd tanuljak!
2021. ápr. 22. 13:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

10.

Sok nem ragadt rád.

A legnagyobb rasszista jelen esetben te vagy, de aranyos, hogy minden második szavad ez.

2021. ápr. 22. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus.... szidalomszóként dobálja a rasszista jelzőt.

Agyatlan egysejtű módra...

:))))

2021. ápr. 22. 13:15
 15/21 anonim ***** válasza:
2%

"hogyan lehet valaki "rasszista" lakhely, végzettség alapján. Kíváncsian várom, hadd tanuljak!"

Olvasgasd a legújabb társadalomtudományi megállapításokat, például az EU Tanács által kiadott határozatot.

Majd ott elolvashatod, hogy mi a rasszizmus.

De ha a te szintedet vesszük alapul, akkor is nevetséges, hogy rasszistázik, közben meg ugyan úgy megbélyegez embereket, a lakóhelyük alapján.

Na ezért vagy te nevetséges, inkább hallgass.

2021. ápr. 22. 13:24
 16/21 anonim ***** válasza:
16: ITT a pont! :-)
2021. ápr. 22. 13:42
 17/21 anonim ***** válasza:
15. akkor nézzük... 1) én nem bélyegeztem meg senkit se lakóhely, se más alapján. Összetévesztes valakivel, de rá se ránts, ez legyen a legkevesebb 2) Tőled szerettem volna olvasni, nem fogok guglizgatni, hogy valamire, amit te állítottál én keressem meg a választ. 3) Valószínűbbnek tartom, hogy azt a bizonyos EU tanács határozatot is félreérted, ahogyan itt is össze-vissza írogatsz 4) Szeretnéd ha hallgatna mindenk, akivel nem értesz egyet, de akkor rossz helyen vagy, menj valamelyik olyan oldalra, ahol csak olyan véleményeket olvashatsz, amik neked tetszenek.
2021. ápr. 22. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:

17.

Nem bélyegeztél meg senkit, csak épp nem értetted mi a baj azzal, hogy ha valakit megbélyegeznek.

Innentől kezdve ez már nagyon az alja.

Pofáraesés a javából.

2021. ápr. 22. 15:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy összetévesztesz valakivel (gondolom az 1es hozzászólóval, vagy nem tudom kivel, te tudod), de látom nem érdekel. De persze én estem pofára....
2021. ápr. 22. 16:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Erősen rasszista patkány kérdésnek érzem.
2021. ápr. 22. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!