Mai USA-ban egy fehér bőrű egyetemi tanár, professzor
hogyan vizsgáztat egy fekete bőrű diákot?
Figyelt kérdés
Ha nem tud semmit a diák, akkor a fehér tanár megbuktathatja? Vagy ha ilyet tenne, akkor egyből kivágják az egyetemről? Vagy automatikusan minden színes bőrűt átengednek, máskülönben egyből ráfogják a tanárra, hogy rasszista? Szerintetek hogy van ez így a politikai korrektség és a BLM delelőjén?
1: Hogy jön ide a vidéki meg a szakmunkás???? Te aztán nagyon okos lehetsz, ha szerinted a vidéki és a szakmunkás pejoratív, negatív jelző.
És egyáltalán nem jutottak túl ezen. Sőt, az utóbbi 1-2 évben lángolt fel csak igazán újra.
2021. ápr. 22. 13:01
4/21 anonim válasza:
4.
Onnantól kezdve, hogy valaki azzal vagdalkózik, hogy rasszista stb, kár vele foglalkozni.
Szinte 100%, hogy idiótaval van dolgod.
Ahogy most is.
2021. ápr. 22. 13:03
5/21 anonim válasza:
bájos az 1-es... rasszizmussal dobálózik, holott ő is ugyanezt csinálja, csak nem bőrszín, hanem lakhely/végzettség alapon.
:-DDDDD
2021. ápr. 22. 13:04
6/21 anonim válasza:
6.
Igen, erről beszélek, hogy rettentő korlátoltak általában az ilyenek:D
2021. ápr. 22. 13:07
7/21 anonim válasza:
a blm nem errol szol, es ezt te is tudod, a kerdesed szimpla provokacio. nyilvan ugyan ugy vizsgaztatja mint a tobbieket, ha nem tud semmit, meg fogja buktatni, ha tud mindent, atengedi.
2021. ápr. 22. 13:09
8/21 anonim válasza:
Hmm.. hogy lehet valaki rasszista lakhely/végzettség alapon... mi köze a rassznak a lakhelyhez meg a végzettséghez... Nem értem miről beszél az 1es, de tuti, hogy a 6os nem tudja mi az a rasszizmus ha képes volt leírni olyat, hogy valaki lakhely/végzettség alapon rasszista :DD
2021. ápr. 22. 13:09
9/21 anonim válasza:
Az a jó a beszélgetésünkben gyerekek, hogy ellentétben veletek én éltem kinn. Jártam egyetemre kinn és pontosan elmeséltem az ezzel kapcsolatos véleményemet. 1-es voltam, rasszista utolsó gyökerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!