Aki külföldön dolgozik az haza áruló?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 22:23
11/20 A kérdező kommentje:
Korgo gyomor az jó hazafiak sokszor kopogott a szemünk
2021. ápr. 12. 22:48
12/20 anonim válasza:
Hitfüggö. Egyik szerint a nemzet áruloja, a másik szerint a megmentöje. (Elmebaj 1 és elmebaj 2.)
13/20 anonim válasza:
Természetesen ,igen.
Egy esetben nem,ha külföldön nem állsz be a birka nyájba hanem szabadon élsz pl.: hegyekben,sztyeppén nomád stílusban.
Hazád elárulod az államot nem. Az állam olyanná teheti hazád, ami számodra nem kellemes. A haza az a föld,hely ahol szüleid éltek,születtél.
14/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki pont lesz.arja hogy ki hol dolgozik...
15/20 anonim válasza:
Nem, csak ne szóljon bele az itteni belügyekbe. Vitáztam egyszer egy fideszes gyerekkel neten, akkora sületlenségeket beszélt mint a ház, látszott rajta hogy köze nincs az országhoz, később ki is derült hogy Belgiumban született magyar életébe nem járt még itt, de akkora arccal és határozottsággal tudta mondani a baromságait. Nekem az a tapasztalatom hogy előbb utóbb a többségről kiderül hogy vagy amerikai magyar, vagy erdélyi vagy londoni stb, és úgy okoskodik bele, ezeknek van egyébként a legnagyobb arca. Marha idegesítő. Ezektől úgy elvenném a szavazati jogot mint a huzat.
17/20 anonim válasza:
Csak akkor haza áruló aki külföldön dolgozik ha nem a fidesszel ért egyet (legalábbis a fideszesek szerint).
20/20 anonim válasza:
Nem, de aki honfitársát éhbérér dolgoztatja az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!