Jol ertem, hogy a vedettsegi igazolvany a nyaron is csak addig kell, amig a jarvany tart? Gulyas is v hogy igy magyarazta. Gondolom ha bejelentik a jarvany veget, nem kell sehova, mozi szinhazba sportra se
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 13:13
1/19 anonim válasza:
Ha bejelentik, hogy vege ... akkor mar semmi szukseg nem lesz ra. Na de a jarvanynak mostansag nem igen lesz vege! Mutalodgatni fog az meg egy darabig ... par evig meg ne szamits ra, hogy bejelentik vege.
2/19 A kérdező kommentje:
A par evet kicsit tulzasnak erzem. :) Azt mondtak h juniusra tul lehetunk rajta. Ha tul leszunk nyarra, akkor mar nem kell majd a nyaron. Csak akkor azt nem ertem hogy a foci eb-re minek kell. Sztem azert, mert elore igy van leszervezve. Szerintem van ra esely h a Hungaroringre nem kell majd
2021. ápr. 9. 13:31
3/19 A kérdező kommentje:
Meg a munkahelyre sem kotelezo, a teszt sem, csak bizonyos munkakorokbe, altalanos munkahelyre nem
2021. ápr. 9. 13:33
4/19 A kérdező kommentje:
Velemeny
2021. ápr. 9. 13:39
5/19 A kérdező kommentje:
? :)
2021. ápr. 9. 13:39
6/19 anonim válasza:
Jol erted. Ha nincs jarvany, nincs jogalapja a korlatozo intezkedeseknek (bar nemelyike most is kerdeses).
7/19 A kérdező kommentje:
koszonom :)
Tehát attól még h a foci EB-re kell, egyátalán nem biztos h a többi sportrendezvényre és más rendezvényre is kell a nyáron, ha a nyárra túl leszünk a járványon, meglesz a megfelelő számú beoltott, ha nem leszünk túl kell majd.
Nem véletlenül mondta Viktor ma reggel, hogy májusban már lehet menni védettségivel moziba, színházba, sporteseményre, de itt is a belépős rendezvényről beszélt, az ingyenes szabadtériekről (szabadtéri koncert pl.) nem, tehát oda elvileg nem kell védettségi.
A foci eb-re is csak azért kell, mert hónapokkal előre így lett leszervezve.
Hozzáteszem, nem akarok menni a foci eb-re, elég a tv-ben vagy valahol kivetítőn, nem azért kérdeztem, más sporteseményre mennék. :)
2021. ápr. 9. 14:47
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megértetted velem, hogy elmagyaráztad :) Szép napot, hétvégét! :)
2021. ápr. 9. 15:02
9/19 anonim válasza:
Valaszoltam a leveledre, koszi, neked is jo hetveget.:-)
10/19 anonim válasza:
Focimeccsekre már csak azzal a szarral mehetsz, ezt a fővajda is mondta ha jól emlékszem tegnap. Ma pedig azt, hogy hamarosan kártyával látogathatják majd a programokat az emberek. Ha ezt is eltűrjük nekik, akkor meg is érdemeljük sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!