Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha én munka közben elmennék...

Ha én munka közben elmennék hamburgerezni igen nagy baj lenne (mozdonyvezető), de nekik lehet, sőt kiállnak mellettük, ez most társadalmilag így igazságos vagy az ellenállás jele?

Figyelt kérdés
[link]
2021. ápr. 8. 17:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy láttam rendőröket (egyenruhában) vásárolni egy bevásárlóközpontban. Durva, mi? Micsoda emberek vannak!
2021. ápr. 8. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Az megvan, hogy egy bajtárs nyomta fel őket?
2021. ápr. 8. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Az még nagyobb baj. De itt mi most a Kérdező kérdésére reagáltunk.
2021. ápr. 8. 17:56
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező a hozzád hasonlókat simán csak fel kéne lógatni és a világ egy jobb hely lenne.
2021. ápr. 8. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:

10!

Köszönöm a kiegészítést, így már teljes a válasz :)

2021. ápr. 8. 19:06
 16/16 anonim válasza:
#4-es. Hát.... A metrókat még elvezeti, mert sokkal könnyebbek, mint egy vonat, illetve, ha kisiklik, akkor nem tarolja le a körülöttük lévő házakat, de a vonatokat, azon belül is a tehervonatokat szerintem jó pár évig nem nagyon fogja csakis MI vezetni. Ahhoz túl veszélyesek.
2021. ápr. 10. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!