Ha én munka közben elmennék hamburgerezni igen nagy baj lenne (mozdonyvezető), de nekik lehet, sőt kiállnak mellettük, ez most társadalmilag így igazságos vagy az ellenállás jele?
2021. ápr. 8. 17:21
11/16 anonim válasza:
Volt, hogy láttam rendőröket (egyenruhában) vásárolni egy bevásárlóközpontban. Durva, mi? Micsoda emberek vannak!
12/16 anonim válasza:
Az megvan, hogy egy bajtárs nyomta fel őket?
13/16 anonim válasza:
Az még nagyobb baj. De itt mi most a Kérdező kérdésére reagáltunk.
14/16 anonim válasza:
Kérdező a hozzád hasonlókat simán csak fel kéne lógatni és a világ egy jobb hely lenne.
15/16 anonim válasza:
10!
Köszönöm a kiegészítést, így már teljes a válasz :)
16/16 anonim válasza:
#4-es. Hát.... A metrókat még elvezeti, mert sokkal könnyebbek, mint egy vonat, illetve, ha kisiklik, akkor nem tarolja le a körülöttük lévő házakat, de a vonatokat, azon belül is a tehervonatokat szerintem jó pár évig nem nagyon fogja csakis MI vezetni. Ahhoz túl veszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!